Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:10, 24. 4. 2023.

| Sport

Radnik na startu plej-auta remizirao protiv Javora

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
339983205_926308198679742_4923594095790585043_n
Radnik i sa bodom ostao u zoni ispadanja; foto: FK Radnik

Fudbaleri surduličkog Radnika osvojili su bod na startu plej-auta Superlige, pošto je utakmica protiv Javora u Ivanjici završena bez golova. Domaći tim bio je bliži pobedi pošto je Gigić u 20. minutu promašio penal, pa tim sa juga može biti zadovoljan konačnim ishodom, ali ne i stanjem na tabeli, s obzirom na to da se opet nalaze na mestu koje vodi u niži rang.

Pobede direktnih konkurenata u borbi za opstanak u ligi dovele su tim Slavoljuba Đorđevića opet do 15. mesta, a priliku da trijumfom započnu plej-aut Surduličani su imali u Ivanjici. Igralo se dosta otvoreno u prvom delu, obe ekipe su do gola pokušavale da stignu sa distance, a domaći tim je najbolju priliku propustio sa penala.

Duronjić je bio neoprezan u sopstvenom šesnaestercu, oborio protivnika, ali je udarac sa bele tačke Petra Gigića otišao pored gola. U drugom delu tim sa juga bio je opasniji, a najbolje prilike da postigne gol propuštao je kapiten Radnika Uroš Stojanović.

Poslednju priliku na meču u 88. minutu imao je Javor, ali je udarac Ibrahima Tanka iz neposredne blizine otišao daleko iznad gola, pa je utakmica završena bez golova i pobednika.

I sa ovim bodom Radnik je ostao u opasnoj zoni pošto zauzimaju 15. mesto sa 24 osvojena boda, a priliku da poprave bodovni saldo imaće u četvrtak, 27. aprila, kada će u derbiju juga dočekati niški Radnički.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: