Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:10, 16. 10. 2021.

| Sport

Radnik oslabljen gostuje u Humskoj

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
dušan đorđević
Kadrovski problemi za trenera Radnika; foto: FK Radnik

Nakon plasmana u osminu finala Kupa, fudbaleri surduličkog Radnika u nedelju od 17 sati gostuju ekipi Partizana. Tim iz Surdulice će na megdan prvoplasiranoj ekipi na tabeli izaći u oslabljenom sastavu, ali se nadaju pozitivnom rezultatu i prekidu loše serije protiv crno-belih.

Prva pobeda na domaćem terenu nad Radničkim iz Kragujevca je timu Dušana Đorđevića dala neophodno samopouzdanje, pa će glavni cilj na gostovanju u Humskoj, kako kažu iz Radničkog, biti da ostanu neporaženi i daju svoj maksimum.

Naravno da ne razmišljamo ni o kakvoj pretnji. Kao trener razmišljam da ekipa izgleda najbolje u ovom momentu. Šta će doneti to izdanje to ćemo videti. Da pričamo o nekom prekidu tradicije prema Partizanu, to sigurno ne,bar u ovom momentu. Ono što je bitno jeste sigurno da je sa Partizanom uvek nezgodan momenat. Ja i sada ne razmišljam o rezultatu, samo gledam da u mom razmišljanju budem realan i ništa više od toga. Mi i dalje nismo u nekoj sjajnoj kadrovskoj situaciji. Veliki broj igrača imaju već neko vreme problem sa povredama i mi činimo sve što možemo da ih što pre vratimo u pogon. Neki od tih igrača će i biti u konkurenciji za ovu utakmicu, ali nažalost većina neće i kažem da prilično oslabljeni odlazimo za Beograd - rekao je Đorđević.

On je dodao da ekipa Partizana jeste veliki favorit, što pokazuje i poslednjih šest utakmica u kojima je tim koji sada predvodi Aleksandar Stanojević izašao kao pobednik.

Biće to duel i dve od tri najbolje odbrane u ligi, pošto su oba tima u dosadašnjem delu prvenstva primila jednocifren broj golova. Tim iz Surdulice se trenutno nalazi na 14. mestu tabele sa 10 osvojenih bodova.

Utakmica sa stadiona ”JNA” biće prenošena i televiziji Arena sport.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: