Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:59, 26. 5. 2021.

| Sport

Radnik ostao bez trenera, Đorđević odlazi u Vojvodinu

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
djorjevic
Đorđević je u Radnik došao u jesen 2020. godine; foto: FK Radnik

Samo par dana nakon završetka najuspešnije sezone u istoriji kluba, surdulički Radnik ostao je bez trenera. Slavoljub Đorđević će Surdulicu zameniti Novim Sadom i postati šef stručnog štaba Vojvodine. On će na tom mestu zameniti Nenada Lalatovića.

Odlična sezona je iz fudbalere Radnika i njihovog doskorašnjeg trenera Slavoljuba Đorđevića. Tim sa krajnjeg juga Srbije je zabeležio najbolji plasman u istoriji kluba - završio je sezonu na šestom mestu Superlige i plasirao se u polufinale Kupa Srbije.

Međutim, nakon verovatne prodaje najboljeg strelca lige Milana Makarića, klub će ostati i bez trenera, pošto će Slavoljub Đorđević naslediti Nenada Lalatovića na klupi novosadske Vojvodine.

Đorđević se proslavio igrajući u Srbiji za Crvenu zvezdu, Radnički iz Niša, Jedinstvo sa Uba, zatim za trebinjski Leotar i nekoliko klubova iz Rusije, Ukrajine i Austrije, a trenerskim poslom počeo je da se bavi 2018. godine. Prvo je 40-godišnji stručnjak vodio mladi tim Crvene zvezde, vodio je tim i u omladinskoj Ligi šampiona, da bi potom u jesen 2020. godine seo na superligašku klupu tima iz Surdulice.

Odlični rezultati nisu prošli nezapaženo, pa Đorđević odlazi u jedan od najvećih klubova u zemlji, sa kojim će igrati i na međunarodnoj sceni. Vojvodina će, uz Partizan i Čukarički predstavljati Srbiju u novoformiranoj Ligi konferencije.

Ko će naslediti Đorđevića na klupi Radnika još nije poznato.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Razbibriga

    22:33 // 26. 5. 2021.

    Ljudi gledate li utakmice zemalja "Velike petice" ? Ne zamajavajte ovim marginalcima ! Srpski fudbal je kancerogen, nema mu spasa, unistili ga lihvari, secikese i mafijasi !
    Najveci klovn je Lalatovic, kao da je Gvardiola !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: