Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:10, 24. 4. 2017.

| Sport

Radnik pobedio oslabljeni Spartak

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Druga pobeda zaredom za Surduličane; foto: Vanja Keser
Druga pobeda zaredom za Surduličane; foto: Vanja Keser

Doputovavši u Surdulicu bez najboljih strelaca i najiskusnijih igrača, koji su odsustvovali zbog kartona, povreda i premora, kako je na konferenciji objasnio trener Spartaka, Subotičani su značajno smanjili sebi šanse protiv Radnika, u 2. kolu plej-auta fudbalske Superlige, pa su izgubili rezultatom 3:0.

Na početku meča domaći fudbaleri su delovali izgubljeno, što su igrači Spartaka iskoristili i napadali sa svih strana, ali bez uspeha. Surduličani su prvi pogodak postigli iz prekida, nakon kornera, kada je lopta pala na Miloša Milovanovića, a njegov volej završio je u golu.

U drugom poluvremenu viđena su još dva pogotka. Prvo se Nikola Radović probio, bio brži od protivničkih igrača i šutirao u ugao gola Spartaka za 2:0. I poslednji pogodak desio se iz kornera, kada se Miloš Trifunović našao na pravom mestu i glavom iznenadio golmana Bojana Jovića, koji je ostao bez reakcije.

Radnik je pobegao iz zone gde je opstanak u Superligi ugrožen i sada su na 3. mestu plej-auta, pa će naredne utakmice moći da dočekaju mnogo mirniji. Sledećeg vikenda gostovaće Radu, koji je zabeležio 2 poraza u isto toliko mečeva.  

Superliga, plej-aut, 2. kolo: Radnik - Spartak 3:0 (1:0)

Stadion: FK Radnik, Surdulica

Gledalaca: 1.500

Glavni sudija: Petar Piper

Žuti kartoni: Miloš Adamović (Radnik), Vladimir Jovović (Spartak)

Strelci: Miloš Milovanović (34. minut), Nikola Radović (61. minut), Miloš Trifunović (74. minut)

Radnik: Milovanović, Adamović, Žakula (od 66. Pejčić), Kjeremeh, Radović (od 80. Stanković), Gojković, Trifunović, Arsenijević (od 83. Zlatanović), Čančarević, Milinković, Žarković

Spartak: Jović, Gajić, Kerkez, Jovović, Glavčić, Krmar (od 72. Stamenković), Krefl, Purović (od 81. Antunić), Tomović, Abaz (od 57. Savković), Ćalasan

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: