Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:11, 10. 1. 2024.

| Sport

Radnik počeo pripreme sa nekadašnjim selektorom mlade reprezentacije

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
radnik, pripreme, foto fk radnik 4
Nove pripreme sa novim trenerom; foto: FK Radnik Surdulica

Pripreme za prolećni deo sezone Fudbalski klub Radnik započeo je treningom na stadionu u Surdulici i predstavljanjem trećeg trenera u ovoj sezoni. Dušan Đorđević, doskorašnji selektor mlade reprezentacije, novi je šef stručnog štaba ekipe koja zauzima poslednje mesto na tabeli Superlige.

Nepunih nedelju dana igrači će trenirati na svom terenu, nakon čega ih čeka put u Tursku za nastavak glavnog dela priprema, kažu u Radniku. Nakon uvodnih reči sportskog direktora Darka Gašića i želje da ova sezona bude uspešna, predstavljen je novi trener.

Uzbuđen sam zbog novog izazova i radujem se radu sa ekipom. Svaki naredni trening i utakmica su nam od velikog značaja za uspešan nastavak sezone. Svaki problem treba gledati kao novu šansu za rad i napredak. Svaki trening, utakmica, “pas”, jedan dobijeni duel ili jedna ispraćena lopta koja je upućena ka našem ili protivničkom golmanu će biti šansa za opstanak ili pak ispadanje iz lige - rekao je Đorđević.

On je bio trener Radnika u sezoni 2021/22, a pre i posle toga radio je u Čukaričkom i Napretku, a u Surdulicu dolazi nakon rada kao selektor mlade reprezentacije gde je dobio otkaz zbog ubedljivog poraza od Engleske u kvalifikacijama za plasman na Prvenstvo Evrope.

Pre njega, ove sezone ekipu sa juga Srbije vodili su Zoran Ljubinković i Milan Milanović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: