Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:08, 22. 3. 2017.

| Sport

Radnik ponovo promenio trenera

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnik
Jedini cilj opstanak među elitom; foto: Dejan Mircev

Samo 3 kola pred kraj preliminarnog dela prvenstva surdulički Fudbalski klub Radnik sporazumno je raskinuo saradnju sa trenerom Bratislavom Živkovićem, koji je u ovaj klub došao pre nešto manje od 3 meseca, i na njegovo mesto postavio Sima Krunića.

Zbog niza loših rezultata, koji svakako nisu u skladu sa ambicijama ovog kluba, Radnik je primoran da se bori za opstanak. Turbulentnu sezonu u kojoj su promenili čak 5 trenera, trebalo bi da završi Krunić, koji još nije dobio dugoročni ugovor, a u klubu kažu da će se to desiti, ako Radnik prikaže dobre partije u poslednja 3 kola i plej-autu.

Novi trener bio je zadovoljan kako su ga prihvatili u Surdulici, a za svog pomoćnika izabrao je Igora Bonžulića, koji je sa njim radio i u Jagodini.

Predstoji nam period upoznavanja. Moramo najpre utvrditi pojedinačnu fizičku spremu i moć individue, a potom i čitavog tima, da bi već protiv ekipe iz Bačke Palanke krenuli snažno. Neminovno je da nas čeka težak period. Momcima se mora vratiti samopouzdanje i rezultati će biti tu - rekao je Krunić.

Iskusni Sarajlija je najveći deo trenerske karijere proveo u Srbiji vodeći prvoliligaše i superligaše, a najduže se zadržao u Jagodini sa kojom je osvojio Kup Srbije. Osim domaćih klubova, okušao se i u Kini gde je proveo pola godine vodeći drugoligaški klub.

Do početka plej-auta Radnik će odigrati utakmice sa Bačkom, Partizanom i Vojvodinom, a prva je na programu prvog vikenda aprila.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: