Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:11, 13. 9. 2019.

| Sport

Radnik posle mesec dana igra kod kuće, protivnik je Napredak

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
fk radnik
Posle mesec dana opet na svom terenu; foto: FK Radnik

Posle pauze u prvenstvu zbog obaveza reprezentacije, fudbaleri Radnika iz Surdulice, trenutno pretposlednji na tabeli, nastavljaju trku u šampionatu, i u subotu 14. septembra dočekuju kruševački Napredak. Biće to prva utakmica na Gradskom stadionu posle mesec dana.

Zbog odlaganja meča sa Partizanom i reprezentativne pauze, na terenu Gradskog stadiona u Surdulici punih trideset dana se nije odigrao nijedan prvenstveni meč.

Duel sa Napretkom biće prilika i da se domaća publika upozna sa novim šefom struke Nenadom Vanićem i pojačanjima.

Dugo smo čekali kraj prelaznog roka i to otežava situaciju tima, treba se steći kontinuitet u ekipi, radu, organizaciji. Nakon perioda toplo-hladno došao je i period da se ekipa formira do kraja i dobro su nam došle ove dve pauze da se dobro pripremimo za nastavak prvenstva. Nadam se da će to doneti rezultat. Sigurno ima pomaka u radu, kako na taktičko-tehničkom, tako i na fizičkom polju - rekao je Vanić.

Surduličani su sa po pobedom i remijem, a uz 4 poraza, na pretposlednjem mestu na tabeli Superlige, a ekipa iz Kruševca ima po dva trijumfa i remija i tri poraza.

Protivnik jeste za svaki respekt. U naletu je, napavili su par odličnih rezultata. Ekipa je koja skoro svakoj ekipi daje golove, jako ofanzivna. U pripremi ove utakmice, uviđamo da kada ekipa igra na taj način ima i određene probleme. Pokušaćemo da to iskoristimo, pa se nadam da će nam to što smo uradili i pripremili doneti pozitivan rezultat,, tačnije pobedu. Nije fraza kad se kaže da će biti teško, nijedna utakmica nije laka, treba svi da daju maksimum i budu koncentrisani, da pružite najbolje i rezultat je tu - dodao je Vanić.

Utakmica počinje u subotu u 19 sati, a ulaznice košataju 100 dinara za zapadnu tribinu, a 200 za istočnu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: