Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:02, 17. 9. 2020.

| Sport

Radnik pravi uvertiru Vojvodini za Evropu, žele da poprave utisak

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnik Napredak
Početak utakmice zakazan za 18 sati, prenos na Areni; ilustracija; foto: FK Radnik Surdulica

Poslednji meč pred kvalifikacije za Ligu Evrope u Belgiji ili Velsu (znaće se večeras), Vojvodina će odigrati sa surduličkim Radnikom u petak, 18. septembra. Trener Surduličana Slavoljub Đorđević nahvalio je ekipu sa "Karađorđa", ali istakao da i oni imaju slabe tačke, te da njegov tim u Novi Sad putuje sa planom, a njegova realizacija zavisiće i od rivala.

Na zvaničnom debiju Đorđevića na klupi Radnika doživeli su poraz, ali on sada očekuje da poprave utisak. Najavljuje i izmene u ekipi u odnosu na prošlo kolo.

Fudbal je živa igra i igraćemo kako nam protivnik dozvoli. Sigurno da se nećemo samo braniti, ali nećemo ni srljati. Dosta zavisi i od Vojvodine, mi imamo plan, znamo šta hoćemo, videćemo da li ćemo uspeti da to i sprovedemo. Vojvodina je jako dobra ekipa, čvrsta, sa odličnim trenerom, igraju direktan fudbal, dosta jedan na jedan, mnogo su jaki u defanzivnim i ofanzivnim prekidima, jako su agresivni. Imaju sve što treba da ima jedna ekipa u vrhu, ali postoje i neke stvari gde su malo slabiji - priča Đorđević.

Komplimente je uzvratio i strateg Novosađana Nenad Lalatović, a posebno je nahvalio Milana Makarića, koga je doveo i trenirao u niškom Radničkom.

Radnik ima fenomenalnu polukontru i kontru, sa brzim i nižim krilnim igračima, koji sjajno traže prostor. Tu je i Makarić, dete Vojvodine i on će sigurno imati veliki motiv. Dok sam bio trener Radničkog, doveo sam ga u Niš i da sam ostao tamo, on bi sigurno dobio šansu. Vrlo je pokretljiv i dobro napada zadnju liniju, a Radnik ima i dvojicu iskusnih zadnjih veznih igrača, tako da nas sigurno čeka teška utakmica - rekao je Lalatović.

Surduličani nisu jedini koji u ovaj meč ulaze nakon poraza, pošto je u 6. kolu Superlige ista sudbina zadesila i "Vošu", s tim što je njima to bila prva izgubljena utakmica u sezoni. Ipak, zbog dva remija sa početka sezone nalaze se na 7. poziciji. Radnik je na 18. mestu

Početak utakmice zakazan je za 18 sati, a prenos na televiziji Arena sport 1.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: