Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:55, 20. 3. 2022.

| Sport

Radnik protiv Partizana želi da nastavi seriju bez primljenog gola u prolećnom delu

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
FK Radnik
Partizan u Surdulici u ponedeljak od 17 sati; foto: FK Radnik

Poslednja utakmica 28. kola Superlige biće odigrana u ponedeljak od 17 sati na ”Gradskom stadonu” u Surdulici, gde će ekipa Radnika dočekati Partizan. Mreža surduličkog tima mirovala je na svim utakmicama u drugom delu sezone, pa trener Dušan Đorđević očekuje da njegov tim pruži jak otpor crno-belima.

Dobrim rezultatim u prolećnom delu fudbaleri Radnika stigli su nadomak ulaska u plej-of, a da Partizanu u Surdulici neće biti nimalo lako izabranici Dušana Đorđevića pokazali su pobedom nad Crvenom zvezdom krajem oktobra prošle godine.

Mi smo u seriji dobrih rezultata, od početka prolećnog dela prvenstva, ali, pred utakmicama sa ekipama poput Partizana i Crvene zvezde i ne volim da pričam o tome jer su njihove serije mnogo ozbiljnije od naših. Znamo da su oba naša oba tima ispala iz evrokupova i da se maksimalno okreću prevnstvu i obe ekipe zanima samo titula pa da će ova utakmica sa Partizanom biti takva da će gost jednostavno biti maksimalno fokusiran sa najjačim mogućim snagama će doći na naš teren i sa najjačim mogućim motivom će igrati protiv nas - rekao je Đorđević.

Sa velikim nestprljenjem utakmicu dočekuju fudbaleri Radnika, a kapiten Uroš Stojanović ističe da njegova ekipa uz pomoć podrške sa tribina, ali i koncentracijom tokom svih 90 minuta može stići do pozitivnog rezultata.

Očekuje nas veoma teška utakmica, protiv izuzetno kvalitetne ekipe. Iza nas je odličan niz igara i rezultata, atmosfera je odlična, stoga, sa velikim nestrpljenjem očekujemo ponedeljak, kako bi se, nadam se, prikazali u lepom svetlu. Partizan nije pobedio u prošlom kolu prvenstva pa s obzirom na to biće nam još teže. Uz pune tribine, maksimalnu koncentraciju i volju tokom svih 90 minuta, imamo pravo na nadu, da mozemo da iznenadimo favorita - kaže Stojanović.

Ekipa Radnika biće oslabljena u defanzivnom redu, pošto će meč protiv Partizana propustiti suspendovani Jokić i povređeni Hodžić.

Za utakmicu u Surdulici vlada veliko interesovanje navijača, a istočna tribina ”Gradskog stadina” već je skoro rasprodata. Za ulaz na toj tribini navijači moraju da izdvoje 500 dinara, za kartu na zapadu 400 dinara, dok se ulaznice za sever i jug prodaju po ceni od 300 dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: