Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:59, 13. 5. 2021.

| Sport

Radnik protiv TSC-a za peto mesto na tabeli

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
Meč petoplasirane i šestoplasirane ekipe; Foto: FK Radnik

Fudbaleri surduličkog Radnika dočekaće u petak, 14. maja, ekipu TSC iz Bačke Topole u susretu 37. kola Superlige Srbije. Ova dva tima su među retkima koji se u poslednjim rundama ne bore za opstanak, a ne mogu ni na međunarodnu scenu, pa će duel u Surdulici verovatno odlučiti ko će biti petoplasirani tim na kraju tekuće sezone.

Nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije predstojećeg vikenda, a meč pretposlednjeg kola fudbaleri Radnika odigraće u Surdulici. Oni u želji da ostvare istorijski plasman i završe sezonu na visokom petom mestu, dočekuju šestoplasirani TSC.

Tim Slavoljuba Đorđevića je nakon remija sa Radničkim imao dva vezana trijumfa protiv Mačve i Spartaka, da bi u prošlom kolu bio poražen od Proletera u Novom Sadu sa ubedljivih 3:0. Ipak, to nikako nije pokvarilo plasman tima sa juga Srbije, pošto je Radnik i dalje na petoj poziciji sa 55 osvojenih bodova.

Tri boda manje ima rival sa severa zemlje, koji će u Surdulici pokušati da se po broju bodova izjednači sa Radnikom. TSC, koji vodi nekadašnji selektor Srbije Mladen Krstajić, u prošloj rundi je sa 2:1 bio bolji od Javora, ali je pre tog susreta vezao tri poraza.

Ovo će biti dobra prilika da i najbolji golgeter lige Milan Makarić popravi svoj saldo, pošto je trenutno na 25 postignutih golova u šampionatu Srbije.

Ova dva kluba su se poslednji put sastala u četvrtfinalu Kupa Srbije, kada je posle 90 minuta igre i nerešenog rezultata u penal završnici Radnik prošao dalje. Što se prvenstva tiče, Surduličani su u prvom delu sezone sa 3:1 slavili u Senti.

Ovaj meč na programu je u petak 14. maja, a počeće od 16 sati na stadionu u Surdulici.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • JOCA IZ ZANZIBARA

    11:04 // 14. 5. 2021.

    Dođite svi fudbaleri i navijači RADNIKA 15.05.2021. u 12 h na građanski bunt protiv trovača naših života u centru varoši tačno u podne. KNAUF nas decenijama truje a mi samo šapućemo protiv njih, da nas ne čuju političari koji podržavaju tu trovačku fabriku!!!????

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: