Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:06, 1. 3. 2022.

| Sport

Radnik protiv TSC-a želi da nastavi seriju dobrih rezultata

Autor:M. M. Izvor:Južne vesti
FK Radnik
Utakmica se igra u sredu od 16 sati; foto: FK Radnik

Ohrabreni pobedom nad Vojvodinom u prošlom kolu, fudbaleri Radnika u sredu od 16 sati pokušaće da zabeleže pobedu na još jednom teškom gostovanju. Njihov protivnik u 25. kolu Superlige biće ekipa TSC-a iz Bačke Topole.

Izabranci Dušana Đorđevića drugi deo sezone započeli su sa 7 osvojenih bodova iz 3 utakmice, a šansu za nastavak dobre serije rezultata imaće protiv ekipe koja ima samo 2 boda više od njih na tabeli.

Očekuje nas teška utakmica sa izuzetno kvalitetnim protivnikom, koji sigurno nije zadovoljan pozicijom na kojoj se trenutno nalazi i učiniće sve da nas savlada. Međutim,nas raduju bolja izdanja u nastavku prvenstva i u Bačku Topolu putujemo da se nadigravamo, pružimo žestok otpor i nadamo se povoljnom ishodu - rekao je Đorđević.

Ekipa koju sa klupe predvodi Žarko Lazetić u prolećnom delu sezone ima po pobedu, poraz i remi, a usled loših rezultata na samom startu sezone i oni se nalaze među klubovima koji će boriti za mesto među najboljih 8 timova i plasman u plej-of.

Dobrim rezultatima u 2022. godini Radnik se već uključio u borbu za gornji deo tabele, a da će biti tvrd orah svim rivalima osetili su u prošlom kolu fudbaleri Vojvodine, jer su Surduličani na "Karađorđu" golom Duronjića slavili sa 1:0.

U prvom delu sezone na Gradskom stadionu u Surdulici, tim Radnika bio je bolji rezultatom 2:1. Dvostruki strelac na tom meču bio je Spasić, dok je utešni gol za TSC postigao Vukić.

Utakmicu na novoizgrađenom stadionu u Bačkoj Topoli sudiće Marko Ivković.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: