Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:10, 24. 9. 2015.

| Sport

"Radnik" prvi put pod reflektorima na svom stadionu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
490x370-fk-radnik-surdulica.jpg
Radnik želi da prekine niz od 6 utakmica bez trijumfa; foto: Vanja Keser

Surdulički fudbaleri prvi put će u istoriji kluba Radnik igrati na svom terenu večernju utakmicu pod reflektorima, i to u subotu 26. septembra od 19 sati protiv Javora iz Ivanjice.

Naime, nakon ulaska u Superligu Radnik je rekonstruisao stadion, postavljeni su reflektori koji su nedavno testirani, pa će publika u Surdulici prvi put gledati meč na osvetljenom stadionu.

Radnik, koji je nakon remija sa Metalcem (2:2) u prethodnom kolu pobegao sa dna i trenutno zauzima 14. poziciju, ugostiće tim koji je trenutno drugi na tabeli.

Naša ekipa zaslužuje više od trenutne pozicije. Bod protiv Metalca ima vrednost na psihološkom planu da nam pomogne i da podstrek za naredne izazove - kaže kapiten Miloš Krstić.

Ekipa Radnika je nakon 10 kola upisala jedan trijumf, imala 4 remija i pretrpela 5 poraza. Sa druge strane, Javor ima 6 pobeda i po 2 remija i poraza.

Svestan sam da utakmica neće biti laka, poznajem Javor, neke njihove igrače sam i trenirao. Ne mislim da nas čeka lak zadatak i Javor nije slučajno na 2. mestu. Igre koje su prikazali pokazuju njihovu snagu - kaže Miloš Veselinović, trener Radnika.

Njemu će na raspolaganju biti svi igrači osim Miloša Stankovića zbog parnih kartona.

Karte će se prodavati od četvrtka na pultu Turističke organizacije Surdulica, a na dan odigravanja utakmice i na blagajni stadiona. Cena ulaznica za istočnu tribinu je 250 dinara, za zapad 200 i sever 100 dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Grozdan Popovic

    10:21 // 25. 9. 2015.

    Ko ce ispasti,a ko igrati baraz?Po meni Spartak i Jagodina sigurno ostaju.Radnik "mora" biti bolji od OFK,Metalca i Mladosti iz lucana.

  • Grozdan Popovic

    10:16 // 25. 9. 2015.

    Kod Radnika ide "sve po planu" jedini "kiks" je poraz od Vozdovca za koga mislim da igraci nisu krivi.Mislim da bi i sa Milinkovicem Radnik odigrao remi u Milanovcu,a sigurno pobedio Javor(prosle godine bilo je 2:0 u Surdulici i 0:1 u Ivanjici sa iskljucenim Baraninom od 27-og min.Od sest gostovanja tri remija nisu los bilans("kompenzacija" za Vozdovac),ali toliko vredi samo jedna pobeda.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: