Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:12, 15. 4. 2021.

| Sport

Radnik sa Zvezdom dva puta u četiri dana - prvi duel u subotu

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
radnik, proleter, surdulica 2, 6 decembar 2020, foto dejan mircev
Prvi, od dva syureta sa Zvezdom, biće igran u subotu; foto: Dejan Mirčev

Prvi susret, od dva koja će međusobno igrati u kratkom periodu, fudbaleri Radnika iz Surdulice i Crvene zvezde odigraće u Beogradu u 32. kolu Superlige. Ove dve ekipe će, nakon prvenstvenog susreta zakazanog za subotu 17. aprila na stadionu „Rajko Mitić“, odmeriti snage i u sredu, 21. aprila na istom mestu, u polufinalu Kupa Srbije.

Crvena zvezda i Radnik započinju "dvomeč" u subotu, a Surduličanima će ovo biti odlična priprema da se protiv istog rivala okušaju samo nekoliko dana pre polufinala Kupa. Radnik u Beograd odlazi nakon poraza na svom terenu od Metalca u prethodnoj rundi, kada je bilo 2:1 za goste iz Gornjeg Milanovca. Pre toga, Surduličani su vezali dva trijumfa, kada su bili bolji od Bačke i Zlatibora.

Ovo će biti i odlična prilika da se najbolji strelac lige Milan Makarić pokaže na velikoj sceni i potvrdi formu i kvalitet koji je pokazao do sada.

Sa druge strane, tim Dejana Stankovića favorit je u predstojećem okršaju. Crvena zvezda je, nakon pobede u "večitom derbiju", te slavlja u Ivanjici, jednom rukom već zgrabila šampionski pehar, ali nema sumnje da će joj ovaj susret služiti kao dobra priprema za ono što se očekuje u sredu. Tada će jedan meč dati putnika u finale najmasovnijeg takmičenja.

Radnik i Zvezda poslednji put su igrali 1. novembra u Surdulici, a beogradski tim je slavio sa 4:1. U Beogradu su poslednji meč crveno-beli dobili identičnim
rezultatom.

Utakmica 32. kola Superlige na programu je u subotu, 17. aprila od 19 sati na stadionu „Rajko Mitić“.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: