Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:53, 20. 10. 2022.

| Sport

Radnik smenio i Perišića, Simo Krunić četvrti trener u sezoni

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Simo Krunić
Krunić po treći put na klupi tim iz Surdulice; foto: Vanja Keser

Posle smene Aleksandra Linte i Dragana Radojičića, Uprava surduličkog Radnika sporazumno je raskinula ugovor i sa trenerom Draganom Perišićem, koga će na klupi zameniti Simo Krunić, potvrđeno je Južnim vestima iz kluba.

Tim iz Surdulice ostvario je juče prvu pobedu ove sezone i izborio plasman u osminu finala Kupa, ali evidentno da u klubu nisu bili zadovoljni što je u svom mandatu, koji je trajao malo više od mesec dana, Perišić u prvenstvu osvojio svega dva boda i to remijima na debiju u Ivanjici i u Surdulici protiv Novog Pazara, dok je doživeo poraze od Partizana, TSC-a i Napretka.

Ugovor sa trenerom Perišićem je sporazumno raskinut, mislimo da je u ovom trenutku ekipi pred završni deo jesenjeg dela prvenstva potreban neko ko će uneti novu energiju i snagu - kaže sportski direktor Darko Gašić.

Gašić potvrđuje i da će četvrti trener Radnika u ovoj sezoni Simo Krunić povartnik na klupu Surdiličana, koji bi trebalo da popravi stanje u klubu, s obzirom na to da ekipa ne zna za pobedu u Superligi i sa 5 osvojenih bodova drže fenjer tabele.

Kruniću će to biti treći mandat na klupi Radnika, pošto je tim vodio od 2017. do 2018. godine, da bi se posle godinu dana opet vratio u Surdulicu. Sa klupe Radnika drugi put odlazi 2020. godine, a u pauzi između dva boravka u Surdulici Krunić je bio šef stručnog štaba i niškog Radničkog.

Rođeni Sarajlija na klupi svog novog-starog kluba mogao bi da debituje već u ponedeljak, 24. oktobra, kada Radnik odlazi na megdan ekipi Mladost Gat u Novom Sadu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Misko

    15:25 // 20. 10. 2022.

    Evidentno je da bi novu energiju tom klubu za pocetak doneo tvoj odlazak Gasicu a posle i ostalih...

    • KARMA + METLA

      18:39 // 21. 10. 2022.

      Najveci krivac je upravo doticni koji sa fudbalom ima veze sto je gledao na TV! Ali 011 prodaje maglu, jer im mi to dozvoljavamo!!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: