Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:27, 2. 7. 2015.

| Sport

Radnik sprema reflektore za meč sa Zvezdom

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
radnik
U toku je postavljanje stolica; foto: Dejan Mirčev

Na stadionu Radnika u Surdulici u toku su radovi na rekonstrukciji stadiona koji će imati kapacitet od 3.312 sedećih mesta, kažu u klubu. Reflektore spremaju za 6. kolo Superlige i duel sa Crvenom zvezdom.

fk-radnik-surdulica-stadion Biće preuređene zapadna tribina i VIP loža, a izgrađene južna i severna tribina; foto: TW profil "FKRadnik"

Nakon završetka sezone u Prvoj ligi gde je surdulički klub zauzeo prvu poziciju, rukovodstvo Radnika sprema stadion za elitno takmičenje gde takmičenje počinje 18. jula

Prave se nove tribine, kapacitet će biti 3.312 mesta. Stigle su stolice koje se montiraju. Paralelno sa tim se rade i građevinski radovi - kazao je Dejan Mirčev, portparol Radnika.

Kako je ranije rekao Nebojša Arsić, sekretar Radnika, na stadionu će se preurediti zapadna i istočna tribina, a izgraditi južna i severna tribina.

Igranje van Surdulice ne uzimamo u obzir, igraćemo utakmice na ovom stadionu, napravićemo da se ispunjavaju svi potrebni uslovi - istakao je Arsić.

fk-radnik-surdulica-stadion-2 Radovi će biti gotovi za novu sezonu, kažu u Radniku; foto: radnikfc.wix.com

Za dobijanje licence za takmičenje u sezoni 2015/16 klubovi će morati da obezbede igranje i večernjih utakmica postavljanjem reflektora, prema odluci Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije od juna prošle godine.

Sijalice smo dobili od Fudbalskog saveza i rešićemo reflektore. Reflektori će da se pale za šesto kolo i utakmicu sa Crvenom zvezdom - dodao je Arsić.

Dok se u Surdulici pravi stadion za fudbalsku elitu, ekipa Radnika je na Zlatiboru na visinskim pripremama gde će imati i kontrolne utakmice.

11257976-829542860477411-622212398692642376-n Radnik će prvi put pred svojim navijačima igrati 25. jula protiv Vojvodine; foto: FB strana "FK Radnik Surdulica zvanicna prezentacija"

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Josif

    03:41 // 5. 7. 2015.

    Koja bre surdulica brate mili.. To je kao banatski dvor i donji srem,jedna sezona i aj zdravo :) Radnicki institucija!!! Ceo zivot imaju kompleks Radnickog

  • Miroslav D

    23:34 // 3. 7. 2015.

    Surduličani su znali šta hoće kad su se još trkali sa Sindjelićem,i tad im je cilj bio Super liga,samo ih niko nije shvatao ozbiljno.Kad prvi čovek grada voli klub i fudbal onda je sve moguće.Bravo zaljubljenici fudbala.

  • shaft

    11:47 // 3. 7. 2015.

    Vecnice Pesicu,neradnice,selendre pocnu i zavrse stadion , vi napraviste Skadar na Nisavi!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: