Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:28, 5. 8. 2021.

| Sport

Radnik sutra u Kragujevcu protiv Radničkog priželjkuje prvu pobedu

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
FK Radnik Surdulica
Utakmica počinj od 17:30; foto: M. M.

Nakon tri nerešena rezultata u isto toliko utakmica, fudbaleri Radnika će sutra u okviru 4. kola Superlige od 17:30 u Kragujevcu protiv Radničkog pokušati da zabeleže prvi trijumf u sezoni.

Surduličani se trenutno nalaze na sredini tabele sa 3 osvijena boda i gol razlikom 2:2. Prošle nedelje propustili su lepu priliku da zabeleže trijumf na svom terenu, pošto je Subotić protiv niškog Radničkog pri rezultatu 1:1 promašio penal. Ipak, na tom meču su izabranici Igora Bondžulića na trenutke pokazivali naznake igre iz prošle sezone, a s obzirom da u 4. kolu igraju sa povratnikom u Superligi, cilj će sigirno biti osvajanje sva tri boda.

Mladi Milovanović u špicu pokazuje zavidno fudbalsko znanje i snalaženje, te će mu pomoć iskusnih saigrača u napadu dobro doći da nastavi sa golovima. Štoperski tandem od početka sezone čine Jokić i Radmanovac koji uz golmana Ranđelovića sigurno predstavljaju zalog za budućnost.

Povratnik u najviši rang srpskog fudbala Radnički iz Kragujevca na iznenađenje svih ljubitelja fudbala u prva dva kola zabiležili su pobede protiv Mladosti i Spartaka, dok su prošle nedelje poraženi od kruševačkog Napretka. Fudbaleri iz srca Šumadije u ovaj meč ulaze dodatno ojačani pošto im se od pre nekoliko dana pridružio Dragoljub Srnić. Sigurno će najveću opasnost po gol Surdiličana predstavljati iskusni Marko Mirić, ali i mladi Trifunović koji je mrežu Spartka pogađao dva puta.

Interesantan je podatak da se dva rivala do sada nikada nisu sastajala, te će sutra prvi put igrati jedni protiv drugih.

Utakmica na stadionu "Čika Dača" igra se u petak od 17:30, a direktan prenos utakmice je na televiziji Arena Sport.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: