Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:49, 23. 5. 2023.

| Sport

Radnik trijumfom nad Kolubarom zadržao šanse za opstanak u ligi

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
340511179_1272932666667256_7807938699348194413_n
Surduličani jure pobedu u poslednjem kolu protiv Spartaka; foto: FK Radnik

I pored pobede nad Kolubarom rezultatom 2:1 (1:1) fudbaleri surduličkog Radnika ostali su na mestu koje vodi u niži rang, a kako bi izbegli ispadanje iz lige u poslednjem kolu plej-auta Superlige protiv Spartaka, biće im neophodan trijumf.

Surduličani su seriju od dve utakmice bez pobede prekinuli sa bele tačke, s obzirom na to da su oba gola postigli sa penala. Najpre je Radulović, koji je i oboren u šesnaestercu, doneo prednost domaćinu u 16. minutu.

Samo 10 minuta kasnije Sadiković je iz slobodnog udarca poravnao rezultat, da bi na startu drugog poluvremena Kunić bio precizan sa penala i tako ostavio nadu timu Slavoljuba Đorđevića da mogu izboriti bar utakmice baraža.

Tim sa juga trenutno ima 34 boda, baš kao Javor i trenutno se nalaze na deobi 14. mesta, dok niški Radnički i lučanska Mladost imaju samo po bod viška, pa će nakon poslednjeg kola biti jasno ko će se ekipi Mladost Gat pridružiti u nižem rangu, kao i ko će u baraž protiv ekipa iz Prve lige.

U poslednjem kolu 27. maja sastaju se Kolubara - Radnički, Spartak - Radnik, Napredak - Javor i Mladost Lučani - Mladost Gat.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: