Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:51, 27. 1. 2023.

| Sport

Radnik trijumfom završio pripreme u Turskoj

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
fk radnik crvena zvezda, foto fk radnik surdulica 1
Surduličani se iz turskog Beleka vraćaju sa tri pobede i dva poraza; foto: FK Radnik Surdulica

Tri pobede i dva poraza učinak je fudbalera surduličkog Radnika, koji su juče u turskom Beleku odigrali poslednji pripremni meč i minimalnim rezultatom (1:0) savladali poljsku Termalicu. Tim Slavoljuba Đorđevića se u toku dana vraća u Surdulicu, gde će trenirati do početka drugog dela prvenstva.

Poslednjeplasirani tim tabele Superlige sa petim trenerom u sezoni je završio pripreme u Turskoj, a trener Đorđević je u pet kontrolnih utakmica mogao da se uveri u stanje i kvalitet fzdbalera koje ima na raspolaganju.

Nakon poraza od azerbejdžanskog Sumkuajita (2:1) i pobede nad uzbekistanskim Navbahorom (1:0) Surduličani su bili bolji od mađarskog Sifoka (2:0), zatim izgubili od slovačkog Tatrana (2:0), da bi pripreme u Beleku završili pobedom od 1:0 nad ekipom Termalice iz Poljske. FK Radnik Tim Slavoljuba Đorđevića se danas vraća u Surdulicu; foto: FK Radnik

Jedini gol na utakmici viđen je u 34. minutu, kada je Kunić, na asistenciju novajlije Radulovića, zatresao mrežu protivnika. Radnik je u prvom poluvremenu igrao u sastavu: Ranđelović, Subotić, Hodžić, Duronjić, Jokić, Kunić, Rustemović, Stevanović, Radulović, Bondarenko i Lazić, dok su u drugom poluvremenu igrali još i Marong, Abubakar, Bogdanović, Velikić, U. Stojanović, Oreščanin, Nedeljković, Milić, M. Stojanović.

Ekspedicija Radnika će se već u toku današnjeg dana vratiti u Surdulicu, gde će odraditi završni deo priprema za početak prolećnog dela sezone u Superligi koji je planiran za 4. februara. Prvi rival timu sa juga Srbije biće Kolubara u Lazarevcu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: