Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:25, 6. 3. 2021.

| Sport

Radnik u Inđiji traži treću vezanu pobedu

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
pripreme prozivka Radnik Surdulica
Surduličani jure nove bodove; Ilustracija; foto: FK Radnik

Dve pobede u prethodna dva kola fudbalerima Radnika daju motiv da i u utakmici sa ekipom Inđije u 26. kolu Linglong Superlige traže pobedu. Meč u Inđiji igra se u nedelju 7. marta od 13 sati.

Osokoljeni pobedama nad Novim Pazarom i Javorom u Surdulici, ekipa Slovoljuba Đorđevića će pokušati da i na severu Srbije zabeleži pozitivan rezultat, ali i nastavi sa dobrim igrama. Da je Radnik iznenađenje ne može niko reći, pošto su oni pre nekoliko sezona, kada su se prvi put takmičili u najjačem rangu takmičenja, domogli plej-ofa. Ove godine doigravanja neće biti, ali deoba 8. mesta je svakako dobar rezultat.

Razloga za brigu u Radniku nema, Makarić je u prošlom kolu nastavio da pogađa gol rivala i sa nova dva pogotka je stigao do brojke od 17, što ga je održalo na čelo liste strelaca. Za razliku od utakmica Radnika na kojima uvek ima puno golova, Inđija je tvrda ekipa koja ne daje previše pogodaka, ali i ne prima. Jedina ekipa koja je uspela da napuni mrežu Inđijaca je Partizan koji je primorao golmana Jovičića da loptu iz mreže vadi čak 6 puta.

Dodatni problem timu koji sa klupe predvodi nekadašnji trener Radničkog iz Pirota Dejan Čelar predstavlja i stanje na tabeli koje pokazuje da je njegov tim u zoni ispadanja sa 23 osvojena boda. Radnik je u gornjem delu tabele i ima isti broj bodova kao i ekipa TSC-a.

Inđija je pobedila ekipu iz Surdulice u gostima rezultatom 2:0, pa će Radnik sada imati šansu da uzvrati istom merom.

Utakmica u Inđiji igra se u nedelju 7. marta od 13 sati, a pravdu na ovom meču deliće dugogodišnji superligaški sudija Dragan Čolović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: