Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:55, 14. 10. 2022.

| Sport

Radnik u Kruševcu hvata priključak sa timovima iz donjeg dela tabele

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
Fk Radnik
Surduličani i dalje jedini ne znaju za trijumf u Superligi; foto: FK Radnik Surdulica

Na polovini regularnog dela sezone jedina ekipa u Superligi koja ne zna za pobedu je surdulički Radnik, koji će to pokušati da promeni u subotu od 19 sati u Kruševcu protiv Napretka. Trener tima sa juga Dragan Perišić ističe da bi pozitivan rezultat bio značajan za samopouzdanje svih u klubu, ali i da se uhvati priključak sa timovima sa dna tabele.

Surduličani su svih 5 bodova osvajali nerešenim rezultatom, a posle niza utakmica sa timovima iz samog vrha, tim Radnika će na noge kruševačkom Napretku koji ove sezone igra vrlo promenljivo i trenutno zauzimaju 10. mesto na tabeli.

Napredak je jedna vrlo iskusna ekipa. To govore njihovi rezultati u prehodnom periodu i njihova pojačanja pristigla u toku sezone koja su im donela jedan kvalitet. Šef stručnog štaba Napretka je ovde radio prošle godine i neće bitu tu velikih nepoznanica oko našeg tima, obzirom da je sa većinom igrača odavde sarađivao. Mi izlazimo iz ciklusa mnogo teških i zahtevnijih utakmica, obzirom da smo igrali sa ekipama koje se nalaze u samom vrhu tabele našeg prvenstva - kaže Perišić.

On dodaje i da je ekipa naporno radila tokom prethodne nedelje i dodaje da se nada da je konačeno da dobar rad na treninzima dođe na naplatu.

Nedelja iza nas je protekla u znaku vrlo ozbiljnih priprema za predstojeće kolo, jednostavno igrači su svesni cele situacije, dali su maksimum na treninzima. Znamo šta nas čeka u Kruševcu i za sve nas će ta utakmica biti i jedan finalni test da definitivno uhvatimo priključak sa ekipama koje se trenutno nalaze iznad nas i sa velikim nestrpljenjem očekujem tu utakmicu - završio je trener Surduličana.

Dva tima prošle sezone sastala su se dva puta, u Kruševcu je Napredak slavio minimalnim rezultatom, dok je meč u Surdulici završen bez golova.

Utakmicu na stadionu ”Mladost” će suditi Nikola Radaković, dok će u VAR sobi sedeti Đorđe Maksimović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: