Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:36, 6. 4. 2023.

| Sport

Radnik u Novom Pazaru traži bodove za beg iz zone ispadanja

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
FK Radnik
Utakmica se igra danas od 16 sati; foto: FK Radnik

Nakon minimalnog poraza od TSC-a fudbaleri Radnika već danas od 16 sati imaju priliku da eventualnom pobedom nad Novim Pazarom konačno pobegnu sa dna tabele, ali i iz zone ispadanja.

Slavoljub Đorđević, trener Radnika, ističe da su njegovi izabranici i u prošlom kolu protiv tima iz gornjeg dela tabele pokazali da mogu da igraju sa najboljima, pa se nada da će i na jednom od najtežih gostovanja njegov tim dokazati da nije ekipa koja treba da ispadne iz lige.

Radnik ima svoje adute, verujem mojim igračima, u njihov rad i kvalitet koji imaju. Kao i u svakom meču, izaći ćemo hrabro na teren, odigrati muški, pokušati da neutrališemo protivničke, a da iskoristimo naše prednosti u igri. Videćemo naravno i koliko će nam to dozvoliti protivnik. Najvažnije je da posle utakmice možemo da se pogledamo u oči i kažemo da smo pružili maksimum. U fudbalu su svi ishodi mogući, ima milion scenarija koji mogu da se dogode na terenu, a koje niko ne može da predvidi. Zato fudbal i jeste najzanimljiviji i najpopularniji sport na svetu - rekao je Đorđević.

Surduličani trenutno imaju 20 bodova i nalaze se na 15. mestu tabele, ali bi eventulanom pobedom u pretposlednjem kolu regularnog dela prvenstva preskočili lučansku Mladost i tako pobegli sa mesta koje vodi u niži rang.

Inače, dva tima su se sastala u prvom delu sezone, a meč u Surdulici je završen remijem 1:1.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Joca Cvetkovic

    14:58 // 6. 4. 2023.

    Radnika gledam iskljuchivo preko tv prenosa i samo protiv crno i crveno belih. Igra im nije na zavidnom nivou osim golmana i josh dva tri igracha ostali ne zasluzuju igranje u Super lizi . Novica i njegov sin nikad fudbal nisu igrali, ni kao osnovci i ne mogu oni da se bave fudbalskim menadzmentom. Surdulica je siromashna i nerazvijena sredina zahvaljijuci Novici i njegovim polupismenim politicha

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: