Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:05, 18. 3. 2016.

| Sport

Radnik u bitki za plej-of dočekuje lučansku Mladost

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
490x370-fk-radnik-i-fk-radnicki.jpg
Surduličani u dobroj poziciji da se nađu u plej-ofu; foto: Vanja Keser

Fudbaleri surduličkog Radnika u utakmici 27. kola Superlige dočekaće Mladost iz Lučana u subotu 19. marta. Duel ekipa koje konkurišu za plasman među 8 najboljih počeće u 15 sati.

Surduličani subotnji meč dočekuju u dobrom raspoloženju posle pobede na neugodonom gostovanju u Ivanjici protiv čvrste ekipe Javora. Ekipa Miloša Veselinovića ovog proleća igra respektabilan fudbal, a u 4 superligaška meča ove godine ostvarila je 2 pobede nad ekipama iz gornjeg dela tabele (Čukarički i Javor) uz po jedan remi (Metalac) i neuspeh (Voždovac).

Radnik trenutno zauzima 8. mesto na tabeli Superlige sa 34 boda i prvi je iznad plej-of crte sa 3 boda više od najbližih pratioca Javora i narednog protivnika lučanske Mladosti.

I pored dobrih prolećnih partija, šef stručnog štaba surduličkog superligaša Veselinović istakao je pre nekoliko dana da ekipa nije pod imperativom plasmana u doigravanje za šampiona, već da je prioritet opstanak.

Možda upravo iz takve rasterećenosti fudbaleri Radnika beleže dobre partije, a pobedom nad Mladosti bi krupnim korakom zakoračili ka plej-ofu.

Sa druge strane, tim iz Lučana se poslednjih sedmica suočava sa ozbiljnim problemima u pogledu infrastrukture - zbog obilnih poplava koje su zadesile grad tereni su pod vodom, pa su uslovi za rad jako teški.

Poslednji takmičarski meč fudbaleri Mladosti odigrali su 5. marta protiv Voždovca, meč prošlog kola protiv Čukaričkog je odložen zbog poplavljenog terena, a i u preostala dva prolećna duela doživeli su neuspehe.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: