Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:01, 18. 12. 2021.

| Sport

Radnik u nedelju dočekuje Mladost, trener Đorđević ističe da je pobeda imperativ

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
FK Radnik
Utakmica se igra u nedelju od 13 sati; foto: Fk Radnik

Fudbaleri Radnika u nedelju od 13 sati u poslednjem meču u jesenjem delu sezone dočekaće ekipu Mladosti iz Lučana. Trener Surduličana Dušan Đorđević ističe da će ovo biti još jedan u nizu teških mečeva, ali ipak očekuje da njegov tim pobedom završi godinu.

Duel dva tima koji su izjendačeni na tabeli sa po 21 osvojenim bodom, pomeren je za 19. decembar, pošto je veliki broj mečeva prethodnog kola zbog problema sa snegom bio odložen. Radnik meč protiv ekipe iz Lučana dočekuju nakon što su uspeli da odnesu bod sa stadiona ”Rajko Mitić”, ali su svesni da je Mladost najopasnija iz prekida.

Iz razgovora sa ekipom, meni je situacija prilično jasna. Ako uspemo da u poslednjem kolu zabeležimo pobedu, možemo da polusezonu proglasimo i uspešnom, uz sve one problem koje smo imali od promene trenera pa na ovamo. Pred nama je težak izazov, dolazi nam iskusna ekipa, koja ima dobar broj igrača koji su dugo u Super ligi. Njihov kvalitet je iskustvo, najopasniji su u špicu, a njihov ozbiljan kvalitet su prekidi iz kojih uvek imaju veliki broj uigranih akcija i daju veliki broj golova iz tih situacija. Čeka nas težak teren, težak protivnik, ali sve ćemo učiniti da zaokružimo polusezonu trijumfom i da kažemo da smo u nekom momentu uspeli da uradimo jedan deo posla - saopštio je Đorđević.

Pun optimizma pred poslednju utakmicu u 2021. godini je i strelac gola protiv Zvezde Bogdan Stamenković.

Bod u prošlom kolu nam je dao dodatni vetar u leđa i utakmicom u nedelju bi smo mogli da potvrdimo taj brejk i da srećni i zadovoljni odemo na zimsku pauzu. Puni smo optimizma, očekujemo pobedu a mnogo bi nam značila i podrška publike, našeg dvanaestog igrača sa tribina - rekao je Stamenković.

Radnik i Mladost su ove sezone već odigrali jedan prvenstveni meč, a ekipa iz Surdulice u gostima je golovima Milovanovića i Subotića slavila sa 2:0.

Utakmica 21. kola na ”Gradskom stadionu” sudiće Lazar Lukić.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: