Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:41, 9. 2. 2016.

| Sport

Radnik u prilično izmenjenom sastavu dočekuje Superligu

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
radnikpripreme.jpg
Surduličani ulaze u završnu fazu priprema; foto: fk-radnik.com

Veliki broj odlazaka i dolazaka igrača obeležili su zimsku pauzu u surduličkom superligašu. Po povratku sa Ohrida klub ulazi u završnu fazu priprema, odigraće još dve pripremne utakmice, a zbog “tumbanja” sastava ekipi je najpotrebnije vreme, kaže šef stručnog štaba Miloš Veselinović.

Ekspedicija sa Ohrida vratila se u početnu bazu u Surdulicu gde će se pripremati do početka prolećnog dela sezone narednog vikenda. Klub su u prethodnom periodu pojačali Miloš Simonović (Napredak), Marko Vučetić (Inđija), Stefan Radovanović (Dinamo Vranje), Miloš Deletić (Jagodina), a paraf na ugovor ovih dana bi trebalo da stave i Slobodan Vuković, štoper Novog Pazara, i Miljan Mutavdžić, doskorašnji vezista čačanskog Borca.

Doveli smo pojačanja na svim deficitarnim pozicijama, ali je problem što su neki igrači došli pre Ohrida, neki u toku priprema, a neki još uvek nisu odradili nijedan trening sa ekipom. Potrebno je vreme da se naviknemo jedni na druge, a i da se oni upoznaju sa gradom, saigračima, ambicijama kluba i načinom na koji klub funkcioniše- istakao je Veselinović.

Redove Surduličana su u toku sezone i priprema napustili Bojan Šejić, Milan Ćulum, Uroš Mirković, Vukašin Tomić, Predrag Đorđević, Ljubo Baranin i kapiten Miloš Krstić.

Napustila su nas po trojica igrača u odbrambenoj liniji i veznom redu. Najviše će se osetiti odlazak kapitena Krstića i Ćuluma, koji su imali glavne uloge u timu. Dok se novi igrači ne uhodaju, očekujem od starosedelaca veći doprinos, jer se bolje poznajemo i sarađujemo već 15 kola - kazao je Veselinović.

Kako će Radnik izgledati u nastavku Superlige rano je govoriti. Strateg surduličkog sastava smatra da je vreme glavni saveznik ekipe.

Proći će određeni vremenski period dok sve ne dođe na svoje mesto, a na nama je da novajlijama pomognemo da prilagođavanje na novu sredinu traje što kraće. Tek kada se kockice budu sklopile moći ćemo da pričamo o ambicijama tima - završio je trenera surduličkog tima.

Do nastavka Superlige Radnik će odigrati još dve prijateljske utakmice, protiv Dinama iz Vranja i niškog Radničkog.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: