Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:40, 25. 10. 2022.

| Sport

Radniku ne pomažu promene trenera, poraz u nadoknadi vremena

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
FK Radnik
Tim iz Surdulice prikovan za dno tabele sa 5 osvojenih bodova; foto: FK Radnik

Iako su golom Rutemovića poveli sa 1:0 i imali penal da dupliraju prednost, fudbaleri Radnika poraženi su 16. kolu Superlige sa 2:1 od ekipe Mladost GAT. Surduličani su tako ostali zakucani za dno tabele sa svega 5 osvojenih bodova.

Činilo se da će četvrti trener na klupi tima sa juga Simo Krunić njegov treći mandat na klupi Radnika, početi pobedom, ali su Novosađani u drugom poluvremenu preokrenuli rezultat i došli do bitne pobede.

Surduličani su bili bolji rival u prvom poluvremenu, a već u 13. minutu Danoskog je prečka sprečila da dovede tim iz Surdulice u vođstvo. Ipak, posle njegovog kornera u 25. minutu i slabe intervencije golamana Milojevića, Rutemović se najbolje snašao i loptu prebacio preko gol linije za prednost gostiju.

Priliku da dupliraju prednost, a možda čak i da reše pobednika, fudbaleri Radnika imali su u 35. minutu sa bele tačke, međutim, Danoski je pokušao nonšalantno da izvede najstrožu kaznu, pa se Milojević iskupio za grešku kod gola.

Kazna za taj promašaj stigla je odmah a startu drugog dela. Stankovićev centaršut stigao je Dimitrova koji je nogom poslao loptu u mrežu golmana Vujanca. Imali su Surduličani još par izglednih prilika da dođu do prve pobede u sezoni, ali su Spasić i Subotić promašivali iz dobrih pozicija.

I kada se činilo da će meč dve poslednjeplasirane ekipe biti završen remijem, u poslednjem minutu nadoknade nakon kornera u velikoj gužvi u šesnaestercu, najbolje se snašao Marušić koji je pogodio mrežu Surduličana i tako im naneo još jedna neuspeh.

Ekipa Radnika je posle poraza na ”Karađorđu” ostala na 5 osvojenih bodova, bez pobede, a u narednom kolu oni će na ”Gradskom stadionu” u Surdulici dočekati subotički Spartak.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gaga

    17:49 // 25. 10. 2022.

    Oba kluba sa juga Srbije imaju dvostriki problem;za protivnicke,osim protivnickih ekipa imaju I Sudijsku org.i F.S.S.

    • Vtora liga

      09:26 // 26. 10. 2022.

      A zaboravio si tako zvanog sportskog direktora!!!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: