Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:38, 10. 7. 2017.

| Sport

Radoš Bulatović prešao u Radnik

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radoš Bulatović Radnički Čair
33-godišnji defanzivac u inostranstvu je igrao i za mađarski Zalaegerszeg; foto: Vanja Keser

Iako je dugačka lista fudbalera koji su u ovom prelaznom roku napustili Radnik, u surduličkom klubu se trude da to nadoknade. Tako je njihovo najnovije pojačanje, prema pisanju Sportskog žurnala, doskorašnji stub odbrane niškog Radničkog Radoš Bulatović.

Kako je rekao u razgovoru za Južne vesti rekao, Bulatović je niškom superligašu oprostio deo dugovanja, pa je dobio čiste papire i sa njima slobodu da izabere novu sredinu.

Internacionalac je poslednje 4 godine proveo u Radničkom, sa pauzom od 6 meseci, tokom koje je nastupao za ekipu Dačija Kišinjev iz Moldavije.

Prema pisanju Sportskog žurnala, Radnik su napustili i Miloš Adamović, koji je otišao u Mačvu, Slobodan Vukić u Zemun, Nedeljko Vlahović našao je novi angažman u podgoričkoj Mladosti, i napadač Nemanja Arsenijević, koji još nije pronašao novi klub.

Inače, tim su odmah po završetku sezone napustili Miloš Trifunović, koji je otišao u Mladost iz Lučana i Dragan Žarković, koji se preselio u Iran. Od novih igrača stigli su Miloš Plavšić, Filip Ivanović i Milan Purović.


Prijateljska utakmica sa Zemunom bez golova

U prijateljskom meču, koji su u Staroj Pazovi odigrali fudbaleri Radnika iz Surdulice i povratnika u Superligu Zemuna, nije viđen nijedan gol. Ravnopravni su bili rivali, ali nije bilo mnogo prilika za postizanje golova.

U startnoj postavi Radnika našli su se: Čančarević, Milinković, Pejčić, Ivanović, Milovanović, Plavšić, Žakula, Stanković, Radović, Zlatarević i Jovanović. U toku utakmice u igru su ušli i: Vasiljević, Mladenović, Bulatović, Anđelković, Pavlović, Đorić, Iljasa, Frensis, Purović i Stojanović.

Podsetimo, Radnik je do sada odigrao pripremne utakmice sa Radničkim, Levskim i Radom i sve je izgubio.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: