Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:20, 2. 11. 2018.

| Sport

Različita viđenja dva trenera pred superligaški pčinjski derbi

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnik Radnički fudbal Čair
Radnik se nalazi na 14, a Dinamo na 16. poziciji u Superligi; foto: Vanja Keser

Subotnji derbi juga na različite načine vide treneri dva tima - strateg Dinama Vranjanac Dragan Antić kaže da to nije "normalna" utakmica, dok šef struke Radnika Milan Milanović kaže da on nema osećaj derbija, jer nije sa juga Srbije, ali da će njegov tim ipak sada biti motivisaniji. Utakmica 15. kola Superlige igra se 3. novembra u Surdulici.

Domaćin i dva mesta bolje pozicionirani klub na tabeli Superlige je Radnik, a trener ove ekipe Milanović naglašava da su u dobroj formi, te da su podigli samopouzdanje.

Očekujemo da odigramo dobru utakmicu i normalno da kod kuće želimo 3 boda. Ja nisam sa juga Srbije, tako da nemam taj osećaj derbija sa Dinamom iz Vranja. Pretpostavljam da dosta znači za ljude odavde. Jedino što mogu da obećam je da ćemo da budemo motivisaniji i da ćemo da se odužimo svojim navijačima - priča Milanović.

Da se stanje u njegovom timu popravlja smatra i trener Dinama Antić, posebno jer su u poslednjem kolu protiv šestoplasiranog Proletera po prvi put u sezoni postigli dva gola iz igre na jednoj utakmici.

Kao i u svakom derbiju, nema favorita, odlučuje kako su momci raspoloženi tog dana. Da li će da im krene od noge ili ne, zavisi od mnogo stvari. Nije to normalna utakmica, to je derbi, u derbiju ne pobeđuje bolji, već čiji je dan. Mi kao i u svakoj utakmici idemo na pobedu, zadnju utakmicu smo igrali dobro, nismo pobedili, ali nekad nas pogleda sreća, nekad ne - rekao je Antić.

Početak meča zakazan je za 16 sati. Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni u centru Surdulice od 10 do 14 sati, a na blagajni stadiona od 13 do 16 sati. Cene su po 100 dinara za sever i jug, 200 za zapad i 300 za istok.

U Dinamu najavljuju da organizovani autobusi iz Vranja kreću u 14:30.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dejan Stojanovic

    22:59 // 2. 11. 2018.

    Derbi gubitnika.
    Sigurno ce jedna ekipa ispasti iz super lige na kraju prvenstva....
    A i sreca ih napustila u zadnje vreme....
    Jedino sreca nemoze da se zna unapred.....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: