Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:33, 18. 8. 2020.

| Sport

Rukometaši Dubočice iz Leskovca počeli pripreme

Autor:Bojana StamenkovićIzvor:Južne vesti
dubočica rukomet
Zasad treniraju na otvorenom, foto: B. Stamenković

Posle pet meseci pauze, rukometaši leskovačke Dubočice vratili su se na teren, a prema rečima trenera Saše Pejčića, ekipa zasad zbog epidemije vežba na otvorenom. Većina igrača iz prošlogodišnjeg sastava nastaviće saradnju sa leskovačkim timom i u novoj sezoni, a njima se na treningu pridružilo i 5 novajlija.

Prvi kondicioni trening održan je juče na otvorenom, a Pejčić kaže da do daljeg neće ulaziti u salu zbog epidemiološke situacije.

Ceo avgust biće posvećen bazičnim treninzima na otvorenom, dok će od septembra krenuti sa prijateljskim utakmicama.

Prvo moramo da odradimo ovaj bazični deo sa trčanjem, vežbama i spremiti ekipu, a kasnije imamo i prijateljske utakmice. Sve zavisi od situacije sa virusom korona, ali već imamo planove za prijateljske utakmice koje će se igrati u septembru - kaže Pejčić.

Iz stare ekipe u novoj sezoni neće igrati Ilija Stanković, Milan Nikolić i Strahinja Radisavljević, dok su se ostali igrači pojavili na prozivci. Na prvom treningu pojavile su se i novajlije - Dejan Zlatanović (golman), Luka Radović (desno krilo), Miljan Erić (desni bek), Vladimir Ristić (pivot) i Marko Radulović (levo krilo).

Pejčić kaže da je tim znatno jači u odnosu na prošlu godinu i da očekuje dobre rezultate. Kako kaže, cilj im je da budu u prvih 8 ekipa i nastave takmičenje u ARKUS ligi koja je promenila sistem takmičenja.

Rukometna sezona, koja je već 2 puta pomerana zbog korone, trebalo bi da počne 3. oktobra.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: