Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:59, 14. 5. 2021.

| Sport

Rukometaši Dubočice dočekuju kragujevački Radnički

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
rukomet ilustracija
Dubočica juri pobedu nakon tri poraza; ilustracija; foto: Vanja Keser

Nakon tri vezana poraza, rukometaši Dubočice u 12. kolu plej-ofa Arkus lige dočekuju ekipu Radničkog iz Kragujevca. Utakmica u SRC "Dubočica se igra u subotu, 15. maja od 19 sati.

Problemi sa povredama i serija poraza je konačno iza igrača Dubočice, koji očekuju da sutra u svojoj dvorani upišu nova dva boda i nastave borbu za 5. mesto. "Vukovi" su, nakon minimalnog poraza od Rudara, doživeli dva ubedljiva poraza od Vojvodine i Metaloplstike, pa će meč protiv Radničkog biti šansa da se prekine crni niz. Dobra stvar za trenera Pejčića je to što će konačno moći da računa na sve igrače.

Nakon serije loših rezultata, što zbog kadrovskih problema, što zbog slabije igre, nadam se da ćemo u subotu pružiti bolju partiju i da smognemo snage da odigramo što bolje. U prvom delu je bilo nerešeno, imali smo napad za pobedu, nismo uspeli da donesemo dva boda. Međutim, to je ekipa sličnog kvaliteta kao i mi. Uz želju i htenje, nadam se da ćemo uspeti da slavimo. Ovog puta smo mi blagi favoriti, iako nema publike dvorani - rekao je Pejčić.

Kragujevčani u Leskovac stižu nakon poraza od Vojvodine, a da su izuzetno neugodna ekipa pokazali su kada su na gostovanju u Šapcu osvojili bod. Na tri kola do kraja prvenstva ekipa Radničkog nalazi se na polsednjem, 8. mestu sa 4 boda, a eventulanom pobedom nad Dubočicom bi se izjednačili na tabeli.

U prvom duelu ove dve ekipe u Kragujevcu meč je završen nerešnim rezultatom.

Utakmica u Leskovcu igra se od 19 sati, uz direktan prenos na Jutjub kanalu Arkus lige.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: