Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:18, 7. 5. 2021.

| Sport

Rukometaši Dubočice dočekuju lidera na tabeli

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
rk dubočica
Meč u Leskovcu igra se u subotu od 19 sati; Ilustracija; foto: M. M.

Nakon dve nedelje pauze nastavlja se plej-of Arkus lige, a rukometaši Dubočice u subotu, 8. maja, u okviru 10. kola plej-ofa dočekaće jedinu neporaženu ekipu u prvenstvu, tim Vojvodine. Utakmica u "SRC Dubočica" počinje u 19 sati.

Posle poraza u poslednjim sekundama u Kostolcu protiv Rudara, izabranici Saše Pejčića imaće najteži mogući zadatak, pošto im u goste stiže sedmostruki prvak države i aktuelni osvajač Kupa. Veliki hendikep za Leskovčane predstavljaće izostanak Andrije Mađara i Luke Radovića koji će zbog povreda propustiti subotnji duel, a pod znakom pitanja je i nastup Nikole Cvetkovića. Ipak, trener Pejčić je uveren da će njegov tim na ovom susretu dati sve od sebe.

Bez obzira na te kadroske probleme, uveren sam da će moji momci pružiti maksimum. Uloga favorita je na strani Vojvodine, ali je sportski nadati se. Spremili smo se koliko smo mogli, videćemo koliko će to biti dovoljno. Naš cilj je da pokažemo zašto smo u na 5. mestu tabele - rekao je Pejčić.

Sa druge strane tim iz Novog Sada je blizu nove titule šampiona Srbije, a tokom ove nedelje su završili nastup u Seha ligi, pošto je u dva meča ekipa Tatrana iz Prešova bila uspešnija. Treba napomenuti da su na tim mečevima šansu dobili mlađi rukometaši, dok su nosioci igre odmarali i spremali se za finiš prvenstva.

Ovo će biti četvrti ovosezonski duel Dubočice i Vojvodine, a tim Borisa Rojevića je u sva tri meča ubedljivo slavio.

Utakmica u Leskovcu igra se sutra od 19 sati uz direktan prenos na ovom linku.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: