Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:02, 18. 12. 2021.

| Sport

Rukometaši Dubočice pobedom završili prvi deo prvenstva

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
RK Dubočica
Leskovčani kao drugoplasirani tim grupe B dočekuju plej-of; foto: Arkus liga

Rukometaši Dubočice u poslednjem 14. kolu ligaškog dela Arkus lige ostvarili su pobedu u svojoj hali nad ekipom Šamota rezultatom 28:27 (13:13).

U utakmici bez rezultatskog značaja, s obzirom na to da su obe ekipe već ranije obezbedile svoje mesto u plej-ofu, ”Vukovi” su preokretom u poslednjih 15 minuta uspeli da potvrde 2. mesto u grupi. Do 20. minuta ekipe su bile u egalu, da bi domaća ekipa iskoristila greške igrača iz Aranđelovca i došla do prednosti od 3 gola (12:9). Gosti su uzvratili i do poluvremena uspeli da izjednače (13:13).

Ekipa Šamota bolje je počela drugo poluvreme, pa su oni stigli u 45. minutu do plus 3 (20:17). Od tada su mnogo angažovanije zaigrali rukometaši Dubočice, uspeli da preokrenu i reše pitanje pobednika, dok su izabranici Slobodana Jedoksića uspeli da u poslednjem minutu ublaže poraz (28:27).

Leskovčani su u 14. kola ostavrili 11 pobeda, dva remija i poraz, pa u doigravanje, koje će početi krajem janura ulaze kao drugoplasirani tim grupe B.

U okviru iste grupe, večeras od 18:30 u Nišu će igrati Železničar i subotički Spartak. Biće to izuzetno važan duel za oba tima, pošto se, za rezliku od doigravanja, bodovi u plej-autu prenose.

Arkus liga 14. kolo: Dubočica - Šamot 28:27 (13:13)

Dvorana: SRC Dubočica;

Sudije: Goran Kovač - Srđan Milosavljević;

Isključenja: Dubočica: 12 minuta; Šamot: 6 minuta;

Dubočica: Gašić (4 odbrane), Stanković, Radulović 4, Marinković, Grubić 3, Pavlović, Mađar, Denić, Mitrović 4, Spasić 4, Matović 3, Atanasković 3, Stanojković, A. Pavlović, Anđelković 3, Kocić (10 odbrana);
Šamot: Preković, Radisavljević 2, Vokši 1, Marić 1, Živojinović 6, Praščević 2, Spasić 6, Ilić (17 odbrana), Krejović, Pavlović, Mrdović (2 odbrane), Lomić 2, Avramović 2, Stanojević 5; 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • slavko

    19:57 // 19. 12. 2021.

    Bravo za Leskovacki sport, i mi smo nekada imali sport dok ne dodjose grobar i grobari svega sto vredi u ovoj zemlji!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: