Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:59, 21. 10. 2022.

| Sport

Rukometaši Dubočice protiv Rudara za prvu pobedu na domaćem terenu

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
rk dubočica leskovac
Utakmica u leskovačkoj Hali sportova igra se u subotu od 19 sati; foto: RK Dubočica

Pobedom nad Jugovićem u Kaću, nakon tri startna poraza, rukometaši Dubočice nagovestili su povratak u društvo timova iz gornjeg dela tabele, a šansu da upišu prvu pobedu pred domaćim navijačima Leskovčani će imati u subotu od 19 sati, kada će u Hali sportova gostovati poslednjeplasirani Rudar iz Kostolca.

Iz tabora Dubočice prihvataju ulogu favorita pred utakmicu 5. kola, ali ističu da će ekipa iz Kostolca, iako za sada jedina bez bodova, doći potpuno rasterećeno, sa namerom da iskoristi eventualno opuštanje domaćeg tima.

Ovo je prilika je priuštimo navijačima prvu pobedu na domaćem terenu. Pobeda nad Jugovićem nam je vetar u leđa za nastavak sezone, sigurno da svi želimo da se vratimo tamo gde nam je i mesto, u gornjem delu tabele. Ekipa Kostolca je takođe loše krenula, ali je utakmica vrlo specifična, jer se radi o ekipi koja dolazi u Leskovac i nema šta da izgubi i da pokuša da napravi iznenađenje. Moramo ozbiljno da pristupimo utakmici i da protivniku stavimo do znanja da smo u Leskovcu mi favoriti na skoro svakom meču - rekao je trener.

Mičić je, nakon odlaska Saše Pejčića, zajedno sa sportskim direktorom Aleksandrom Marinkovićem preuzeo brigu oko ekipe, a tako će biti sve dok Uprava ne pronađe pravo rešenje za klupu Dubočice.

Leskovčani su tokom pauze od 15 dana, zbog utakmica reprezentacija, imali i problema sa virusom, ali se u klubu nadaju da je to sada iza igrača i da će svi biti maksimalno spremni za subotnji meč.

Dva tima su se prošle sezone sastala čak četiri puta, a ”Vukovi” su oba puta na domaćem terenu slavili, dok je u Kostolcu viđena jedna pobeda Rudara i jedan remi.

Utakmicu u leskovačkoj Hali sportova sudiće sudijski par iz Niša Jovan Cvetković i Luka Petrović, dok će debitanstki nastup kao kontrolor na ARKUS ligi upisati Leskovčanin Slobodan Tasić.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: