Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:30, 13. 3. 2023.

| Sport

Rukometaši Dubočice protiv Šamota žele nastavak pobedničke serije

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
IMG-d58a7892bc44e57c476edd80ac94ebbf-V
U Leskovcu je prošle subote odigrana utakmica između Dubočice i juniorske reprezentacije, a kao pobednik izašla je mlada reprezentacija; foto: RK Dubočica

Pet pobeda i samo jedan poraz učinak je rukometaša Dubočice u drugom delu ARKUS lige, a priliku da nastave seriju dobrih rezultata pod vođstvom trenera Đorđa Teodorovića ”Vukovi” će imati u utorak, 14. marta od 19 sati protiv Šamota iz Aranđelovca.

Pauza zbog EHF nedelja i utakmica nacionalnih selekcija je završena, Leskovčani su pre 10 dana savladali Rudar u Kostolcu, a sada im sledi još jedan duel sa timom koji se grčevito bori za opstanak.

U Leskovcu je tokom prošle nedelje boravila juniorska reprezentacija koju kao selektor upravo predvodi trener Dubočice Đorđe Teodorović pa je, osim redovnih treninga, odigrana i jedna prijateljska utakmica. Mladi tim Srbije slavio je sa 36:29, a Leskovčani su u subotnjem meču nastupili bez par važnih igrača, dok su od ranije zbog povreda van stroja Spasić i Tasić,

I pored svih kadrovskih problema, Leskovčani će protiv Šamota biti apsolutni favoriti, a eventualnom pobedom bi sa kragujevačkim Radničkim i Crvenom zvezdom nastavili borbu za 5. mesto.

Međusobni susret takođe je na strani tima iz Leskovca koji ne zna za poraz protiv Aranđelovčana od kada su se 2019. godine vratili u elitni rang takmičenja, pošto su kao pobednici izašli na svih sedam utakmica.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: