Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:19, 2. 10. 2021.

| Sport

Rukometaši Dubočice u derbiju kola dočekuju Partizan

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
rukomet dubočica železničar
Broj gledalaca biće ograničen; foto: B.A

Nakon dve pobede na otvaranju prvenstva u Arkus ligi, u nedelju od 18 sati, rukometaši Dubočice u derbiju 3. kola dočekaće beogradski Partizan. Baš kao Leskovačani, i crno-beli imaju maksimalan učinak pa se u SRC ”Dubočica” očekuje pravi rukometni spektakl, s obzirom da će i publika biti prisutna na tribinama.

Poslle više od 18 meseci i spektakularnog meča u Leskovcu, kada je pred više od 3.500 navijača Partizan u dramatičnoj završnici savladao Dubočicu, iz tabora leskovačkog superligaša sada očekuju sličan ambijent na tribinama, ali i drugačiji ishod.

Partizan je blagi favorit, biće to utakmica za rukometne sladokusce. U prethodnim utakmicama Partizan jeste pobeđivao, ali smo i mi prošle godine pred praznim tribinama slavili u Leskovcu. Rani je početak sezone, utakmica možda nema toliki rezultatski značaj, ali će se igrati za prestiž. Leskovac je grad rukometa, vlada veliko interesovanje, tako da nas u nedelju očekuje pravi rukometni spektakl - rekao je kapiten Marinković.

Leskovčani su u prva dva kola nadigrali Spartak i Proleter, a još uvek nije poznato da li će se na klupi Dubočice naći trener Pejčić, koji zbog privatnih obaveza nije vodio svoj tim u prva dva kola. Ono što svakako raduje ”Vukove” jeste zdravstveni bilten, pošto će za meč u nedelju svi igrači spremni.

Sa druge strane, crno-beli tim ove godine važi za glavnog konkurenta u borbi za titulu ekipi Vojvodine. U odnosu na prošlu sezonu tim je ojačan na skoro svim pozicijama, a trener Maksić u prva dva kola nije mogao da računa na povređenog golmana Trnavca, te će eventualni njegov izostanak biti ozbiljan hendikep za gostujući tim.

Ulaz u halu ”SRC Dubočica” biće besplatan, a s obzirom na trenutne propise, utakmicu će moći da posmatra ograničen broj gledalaca, te iz Dubočice pozivaju sve navijače da na vreme dođu i zauzmu svoje mesto. Direktan prenos meča možete gledati na ovom linku.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Leskovcanin

    12:55 // 3. 10. 2021.

    Steta sto nece biti puna hala zbog ove grozne situacije sa covidom. Mnogi će odustati zbog gužve, bila bi vrhunska atmnosfera kao i uvek.Napred Dubša!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prvo ih oterao a sad im daje subvencije.

Vojin Ivanović Čitalac

Tekst: Prihode "Konstantinu Velikom" donosiće kargo saobraćaj, Vučić najavio i logistički centar u Nišu

Pronađite nas na: