Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:41, 6. 4. 2023.

| Sport

Rukometaši Topličanina izgubili od Vojvodine, za viked ih čeka derbi juga sa Dubočicom

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
rk topličanin
Rukometaši Topličanina za dva dana čekaju leskovačku Dubočicu; Foto: Lj. M.

Rukometaši Topličanina očekivano su poraženi u Novom Sadu od Vojvodine, lidera na tabeli Arkus lige i jedne od najkvalitetnijih ekipa u ligi. Prokupčani su parirali samo u prvih desetak minuta, koliko je Novosađanima trebalo da u kombinovanom sastavu prevaziđu početne tehničke greške i nestrpljenje u napadu. Vrlo brzo su nametnuli svoj ritam koji Prokupčani nisu mogli da prate pa je konačni rezultat na semaforu bio 38:25 (20:13).

I pored nešto izmenjenog sastava u ekipi Vojvodine, koja se takmiči na četiri fronta ove sezone, razlika u kvalitetu se ni jednog trenutka nije dovodila u pitanje.

To je realno stanje na terenu, razlika u kvalitetu je velika i mi više od ovoga nismo ni mogli na ovom susretu. Okrećemo se već utakmici koja nas čeka za dva dana, u subotu 8. aprila igramo protiv Dubočice iz Leskovca. Iako se radi o iskusnoj i kvalitetnoj ekipi, uz pomoć naše publike i velike borbe očekujemo da ćemo pružiti nešto jači otpor na toj utakmici - kažu u upravi Topličanina.

Iako su ostale još tri utakmice do kraja prvenstva Arkus lige, Prokupčani su bez šanse za opstanak u najjačoj rukometnoj ligi Srbije, ipak najavljuju veliku borbu do poslednjeg kola i pozivaju navijače da ih podrže već u prvom narednom susretu protiv komšija iz Leskovca, a utakmica u Sportskoj hali u Prokuplju počinje u 18 sati.

Topličanin se nalazi na pretposlednjem, 13. mestu sa 9 osvojenih bodova, dok su Leskovčani u gornjem delu tabele na 6. mestu sa 26 bodova.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: