Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:53, 12. 1. 2016.

| Sport

Sin poslanika Tončeva novi predsednik Radnika

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
fk-radnik-uprava.jpg
Stanislav Tončev (desno) najmlađi predsednik u istoriji Radnika; foto: FK Radnik

Doskorašnji sportski direktor Radnika Stanislav Tončev, sin predsednika Skupštine Surdulice i narodnog poslanika Novice Tončeva, izabran je za novog predsednika surduličkog kluba i sa 26 godina postao najmlađi prvi čovek Radnika u istoriji.

Na izbornoj sednici Radnika izabrano je novo rukovodstvo na čijem čelu je Stanislav Tončev koji je do oktobra prošle godine bio sportski direktor kluba.

Mlad jesam, ali smatram sebe dovoljno ozbiljnim i iskusnim da se odazovem ovoj obavezi. Zahvaljujem se delegatima na ukazanom poverenju i poželeo bih njima, kao i svim građanima Surdulice da još dugo gledaju superligaški fudbal u ovom gradu - kaže mladi Tončev.

Na predlog novoizabranog predsednika došlo je i do promene članova Upravnog odbora koji, prema rečima predstavnika kluba, čine "istaknute ličnosti iz javnog i sportskog života Surdulice" - Vidosav Stanković, Slobodan Popović, Miloš Milić, Marko Savić, Slađan Spasić, Igor Tončev, Igor Arizanović i Saša Novković.

Kao što reče neko od političara "Novi diregent, novi orkestar". Smatram da bi sa novim ljudima funkcionisao bolje na putu ka ostvarenju jedinstvenog cilja u ovoj životnoj sferi - kaže Tončev.

Funkciju potpredsednika obavljaće Vidosav Stanković, službenik iz Surdulice koji je bio na listi Ujedinjenih regiona Srbije na parlamentarnim izborima 2014. godine.

Stanković je dugo u surduličkom sportu. Od ranije i predsednik uprave Radnika, a tu su i ljudi iz svih sfera sporta, uglavnom mladi i ljudima kojima mogu verovati - kaže Tončev.

Kao najveći cilj nove Uprave ističe se "dobra pozicija na tabeli u Superligi" i podsticanje rada Omladinske škole fudbala odakle bi se crpeo igrački kadar Surdulice".

Cilj je opstanak u Superligi, te i igranje samo u plej-ofu najelitnijeg ranga takmičenja u Srbiji - kaže Dejan Mirčev, PR Radnika.

Fudbalski klub Radnik će 1. maja ove godine proslaviti 90 godina postojanja kluba.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • glas razuma..

    21:24 // 13. 1. 2016.

    samo napred . ko se bavi sportom zlo ne misli..zzelim vam puno uspeha u radu ....

  • Miroslav Milivojevic

    22:36 // 12. 1. 2016.

    Gospodinu Stanislavu puno uspeha u vodjenju Surdulickog Superligaša želi Fudbalski Klub"Car Konstantin"iz Niša.

    • shaft

      05:40 // 13. 1. 2016.

      Al si mu zaronio,nije li te sramota svojih godina!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: