Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:34, 4. 10. 2011.

| Sport

Sinđelić dočekuje Čukarički

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
fk sindjelic, delijski vis, foto no
foto: Neven Obradović

U devetom kolu Prve lige fudbaleri Sinđelića ugostiće u sredu, 5. oktobra od 16h ekipu Čukaričkog na stadionu na Delijskom visu.

Posle poraza od Proletera u Novom Sadu, ekipa Sinđelića okrenula se novom iskušenju. U 9. kolu na Delijski vis stiže Čukarički koji je trenutno pretposlednji na tabeli. Sinđelić nije u nekoj boljoj situaciji pošto je sa 7 bodova na mestu iznad. Sinđelić je do sada dva puta slavio na svom terenu i uz jedan remi u Požarevcu nema prava na kiks protiv Čukaričkog.

- Očekuje nas derbi začelja, što bi se reklo. Nemamo više prava na kiks. Moramo da igre koje pružamo pretvorimo u dobre rezultate. Kako igraju moji fudbaleri, nadam se da ćemo nastaviti dobar niz igara. Ako je suditi po igri i radu igrača, možemo da očekujemo bar bod - rekao je Saša Mrkić, trener Sinđelića.

Ekipa Čukaričkog ima isti broj bodova, a i gol razliku kao Sinđelić, ali sa samo 7 datih golova u sezoni je na mestu iza "orlića". Beogradski sastav je zabeležio samo jednu pobedu i to protiv Radničkog iz Sombora.

- Čukarički ima mladu ekipu, koja će na Delijskom visu sigurno postaviti "bunker". U gostima tako igraju, a na nama je da to probijemoi da napravimo dobru seriju. Sastav će biti isti kao i do sada, nema problema sa povredama i kartonima - dodao je Mrkić.

Niški Radnički će u sredu, 5. oktobra gostovati ekipi Novog Sada, a poseban tekst o najavi ove utakmice možete pročitati ovde.

Parovi 9. kola:

05.10. u 15:30h Bežanija - Srem
05.10. u 15:30h Kolubara    Radnički (S)
05.10. u 15:30h Teleoptik    Proleter
05.10. u 15:30h Mladost (L)    Inđija
05.10. u 15:30h Donji Srem    Mladi radnik
05.10. u 15:30h Sloga (K)    Napredak
05.10. u 15:30h Mladenovac    Banat

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: