Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:04, 27. 10. 2011.

| Sport

Sinđelić dočekuje Srem na stadionu Železničara

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
sindjelic, dusan kolarevic
Dušan Kolarević; foto: Neven Obradović

Fudbaleri Sinđelića dočekaće ekipu Srema u subotu, 29. oktobra od 14:30h na renoviranom stadionu Železničara u 13. kolu Prve lige.

Ono što je bilo najavljivano pre dve nedelje pred meč sa Bežanijom, desiće se tek sada. Komisija Fudbalskog saveza Srbije obišla je stadion kraj pruge i dala "zeleno svetlo" da Sinđelić gosti ekipe na tom terenu.

- Branko Stojković i Andrija Antić su ispred komisije Saveza obišli stadion i dali dozvolu da se ovde igraju utakmice. Pozivam sve ljubitelje fudbala da dođu da vide kako je renoviran stadion Železničara i da uživaju u fudbalu - rekao je Zoran Pavlović, direktor Sinđelića.

Stadion je dobio nov krov, sređene su svlačionice, uvedena struja i voda, samo još treba da stignu stolice iz hale Čair. Prošli put je komisija zamerila da teren ne ispunjava uslove igranja mečeva Prve lige, ali je i to sređeno. Posle domaćinstva na Delijskom visu na stadionu Mašinca, Sinđelić će naredne rivale ugostiti kraj pruge.

- Stalno smo menjali terene, nekako su igrači navikli na Delijski vis. Moja želja je bila da sve utakmice jesenjeg dela sezone odigramo na stadionu Mašinca jer su tamo i bolji uslovi, ali neće biti tako. Ugostićemo Srem koji uz Napredak ima najviše remija, čak 7. Ali, njihova statistika nas ne interesuje jer gledamo samo sebe. Moja ekipa stvara šanse, igra lep fudbal. Verujem da ćemo nastviti pozitivan niz kod kuće - rekao je Saša Mrkić, trener Sinđelića.

Niški tim je trenutno na 12. mestu sa 14 bodova, dok je Srem na 15. poziciji sa bodom manje. Prošle sezone u međusobnim duelima obe ekipe su slavile na svom terenu i to identičnim rezultatom, 2:0.

Radnički u 13. kolu gostuje Napretku, a više o najavi tog meča možete pročitati ovde.

Ostali rezultati 13. kola:

29.10. u 14:30h Teleoptik - Kolubara
29.10. u 14:30h Donji Srem - Radnički (S)
29.10. u 14:30h Novi Sad - Čukarički
29.10. u 14:30h Mladenovac - Inđija
29.10. u 14:30h Banat - Mladi radnik
30.10. u 13:30h Mladost (L) - Bežanija
30.10. u 13:30h Sloga (K) - Proleter

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Joca

    00:16 // 28. 10. 2011.

    Bravo za potez, jos jedan pristojan stadion u Nisu!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: