Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:30, 9. 2. 2022.

| Sport

Siniša Babić novo pojačanje surduličkog Radnika

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
FK Radnik, Siniša Babić
Četvrto pojačanje Radnika u zimskom prelaznom roku; foto: FK Radnik

Predstojećeg vikenda nastavlja se fudbalska Superliga, a pred prolećnu premijeru fudbaleri Radnika dobili su još jedno pojačanje, jer je ugovor sa klubom iz Surdulice na godinu dana potpisao Siniša Babić.

Bivši vezista Proletera, Vojvodine, niškog Radničkog, grčke Larise i Turona iz Uzbekistana pridružio se Surduličanima još na pripremama u Antaliji, a pokriva sve pozicije u veznom redu.

Drago mi je što sam postao član ovog kolektiva. Prijatno sam iznenađen dočekom ekipe, uklopili smo se jako brzo. Izuzetno mi je važno da će moje zalaganje na terenu doprineti boljim rezultatima ove ekipe koja zaslužuje bolje mesto na tabeli. Mnoge momke u timu znam od ranije, kao i trenera Đorđevića. Mislim da se radi kvalitetnom stručnjaku te sam stoga i siguran da će ova polusezona Radnika biti mnogo bolja od prethodne - rekao je Babić.

I u Upravi kluba zadovoljni su novom akvizicijom, pogotovo što će sa Babićem dobiti dodatnu kreativnost pred protivničkim golom.

Babića znamo još iz perioda kada je igrao za Proleter. Bio je naša želja i pre godinu dana i veliko nam je zadovoljstvo što je došao. Očekujemo da smo s njim dobili jednu ozbiljnu organizaciju u igri u toj drugoj trećini terena i u poslednjoj trećini i nadamo se da ćemo zajednički ostvariti sve ciljeve – istakao je sportski direktor Darko Gašić.

Babić je četvrto pojačanje Radnika u zimskom prelaznom roku, pošto su plavi dres već zadužili Borko Duronjić, Vuk Mitošević i Nikola Ignjatović.

Prvi protivnik Surduličana u nastavku Superlige, u ponedeljak, 14. februara, od 13 sati biće subotički Spartak.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: