Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:46, 19. 6. 2020.

| Sport

Slaba partija, autogol, isključenje i remi Radnika i Voždovca za kraj sezone

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Radnički Radnik Todorovski
Po onome što je prikazano na terenu bilo jasno da meč nema rezultatski značaj; ilustracija; foto: Vanja Keser

Ni igrač više u poslednjim minutima, ni autogol, ni nespretnost u egzekuciji Voždovca nisu uspeli da "poguraju" Radnik do pobede u poslednjem meču ove sezone. U završinici Superlige Surduličani i "zmajevi" su remizirali u Beogradu, rezultatom 1:1 (1:0).

Meč je otvoren strašnim udarcem Ognjena Dimitrića koji bi, da je lopta ušla u gol, imao velike šanse da bude proglašen najlepšim golom ovog kola, kao prošle nedelje onaj koji je izveo Predrag Đorđević. Ipak, samo je pukla prečka.

I to je manje-više bilo to od Radnika u ovom meču. Ni Voždovac nije blistao, ali se trudio da makar stvori koju šansu - imao je 25 šuteva ka golu, četiri su išla u njegov okvir, a jedan je zatresao mrežu gostiju. Bilo je to u 45. minutu, kada je Lazar Zličić pogodio glavom.

Sa druge strane, Radnik je svega pet puta pokušao da šutira na gol, ali nijedan nije išao u okvir gola. Remi su zabeležili zahvaljujući pritisku Zorana Danoskog i nesmotrenosti Nemanje Pejčinovića, koji je u pokušaju da izbije loptu poslao u svoj gol.

To se dogodilo u 78. minutu, a jedino uzbuđenje do kraja bilo je isključenje Ivana Milosavljevića, koji je u 82. dobio drugi žuti karton.

Novi osvojeni bod doneo je Radniku 10. poziciju na tabeli Superlige, ali da li će tu i ostati zavisi od učinka Napretka i Proletera u poslednjem kolu, pošto imaju po bod manje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: