Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:01, 6. 3. 2018.

| Sport

“Slatke” muke trenera Radnika pred duel sa Bačkom

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnik Surdulica
Radnik ima 6 bodova više od Bačke i 3 pozicije je bolje plasiran; foto: FK Radnik Surdulica

Priželjkujući nastavak niza bez poraza, koji imaju od početka 2018. godine, Radnik putuje u Bačku Palanku, gde će u 26. kolu Superlige gostovati Bački. “Problem” stratega Sima Krunića pred duel zakazan za 7. mart od 15 sati je sastav, jer je zadovoljan svim momcima koji su učestvovali u pobedi nad Mačvom, a vraća se Dušan Pantelić.

Sem njega, Vladan Pavlović i Bratislav Pejčić nisu sigurni zbog povreda. Zdravstvene probleme imaju Vuk Mitošević i Dragan Žarković, mada će, kako kaže Krunić verovarno zaigrati, zbog čega on ima problem sa tim koga da odabere u startnu postavu.

Svi momci koji su igrali, bez Pantelića, su zaslužili da igraju i ovu utakmicu protiv Bačke i to je malo nezgodna situacija za mene, zato što ne mogu da izdvojim igrača koji se nije borio, nije dao svoj maksimum. Ipak, moraćemo da napravimo i vidimo ko se kako oseća, da Pantelića, koji je bio standardan igrač vratimo u ekipu - rekao je Krunić.

Zadovoljan je trener Simo Krunić kako su njegovi izabranici odigrali prve tri takmičarske utakmice u 2018. godini, te priželjkuje da i u ovom kolu ostanu neporaženi.

Sa tim razmišljanjem idemo i u Bačku Palanku. Svesni smo da će biti izuzetno teško, jer se bore za opstanak. Ne treba da razmišljamo da su imali dva poraza na strani, oni su ekipa koja kod kuće igra jako čvrsto, jako dobro. Mi nećemo biti opterećeni rezultatom, već samo nama sammima, našom igrom, davanju maksimuma, pa šta bude - priča Krunić.

Ubedljivi poraz od Radničkog i Čukaričkog, kako smatra Krunić, ne smeju da opuste njegov tim, jer će Vojvođani upravo zbog toga i biti opasni. Oni su u jesenjem delu sezone imali i nekoliko odličnih rezultata, poput remija sa Crvenom zvezdom, Radničkim i Napretkom, te pobede nad Vojvodinom.

Kako je Radnik na 10. poziciji Superlige, u klubu su svesni da ne postoje realne šanse za plasman u plej-of. Ipak, njima je cilj da u preostalih 5 kola regularnog dela prvenstva osvoje što više bodova, a Bačku gledaju kao priliku za to.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: