Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:20, 22. 12. 2022.

| Sport

Slavoljub Đorđević opet u Surdulici, Radnik sa petim trenerom počeo pripreme

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
IMG-20221221-WA0008
Glavni cilj - opstanak u ligi; foto: FK Radnik

Fudbaleri Radnika prvi deo sezone Superlige završili su na poslednjem mestu tabele sa svega 8 osvojenih bodova, a jesenju polusezonu u Surdulici obeležila je trenerska vrteška koja je nastavljena i na startu priprema za nastavak sezone. Sima Krunića na klupi tima sa juga zamenio je Slavoljub Đorđević, peti trener ove sezone koji se tako posle godinu i po dana vratio u tabor Radnika.

Prvoj prozivci odazvala se većina igrača koji su nosili dres Radnika u jesenjem delu sezone, ali i Vuk Mitošević koji je zbog ozbiljne povrede travnati teren napustio sredinom aprila. Sportski direktor Darko Gašić poželeo je dobrodošlicu novom - starom treneru i najavio da će svi u klubu pokušati da spreče ispadanje Radnika iz Superlige. IMG-20221221-WA0007 Očekuju se i pojačanja; foto: FK Radnik

Imali smo dugu pauzu i nadam se da ste se fizički i psihički odmorili i napunili baterije da ostvarimo glavni cilj u ovoj sezoni - opstanak. Nova teretana je gotova, dolaze nova pojačanja u narednim danima i doveli smo stručni štab koji je već bio kod nas u klubu i napravio istorijske rezultate. Saša Radulović je novi šef skauting službe i biće direktno vezan za selekciju. Nakon mog i Slavoljubovog razgovora, koji je trajao više od tri sata, u prvih pet minuta znali smo obojica šta želimo i koji nam je zajednički cilj: opstanak u ligi i da nema nazad. Nadam se i sada na početku da ćemo ostvariti sve ove ciljeve koje smo zacrtali - rekao je Gašić.

Da do opstanka neće biti lako doći svestan je i Đorđević, koji je igračima i najavio da će od svih tražiti maksimalno zalaganje. IMG-20221221-WA0009 Đorđević najavio borbu do kraja; foto: FK Radnik

Cilj pred nama je jednostavan i takav kakav je. Da bi opstali u ligi ne možete ni vi sami, ni ja sam. Svi ovde guraju taj kamen, Sizifov posao i ako jedan ne bude gurao - u problemu smo. Kažem, sada da je pred nama veoma težak posao. Imaćemo petnaestak vrlo ozbiljnih treninga, gde ćemo raditi na snazi, trčanju i taktici, pripremama utakmice. Moramo svi da verujemo. Moraće da se radi, a ko bude sumnjao - i to rešavamo. Sve što je bilo zaboravite i krećemo od nule. Najbitnije je da se ponovo napravi energija u timu. Očekujemo i nova pojačanja i dobićete već danas plan i program rada, treninga i obroka. Manje će biti vremena za odmor, ali o svemu ćemo se dogovarati, jer je sve i na nama - istakao je Đorđević.

Novi stručni štab Radnika činiće i pomoćni trener Predrag Ranđelović, a kondicioni trener ekipe biće Milovan Matijašević.

Fudbaleri Radnika takmičenje u Superligi nastaviće početkom februara, a prva zvanična utakmica biće im gostovanje Kolubari.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Prodavac magle

    10:26 // 23. 12. 2022.

    To tako i ide kada dovodite takve "navodne" experte citaj neznalice! Najveci problem Radnika sam sportski direktor "expert"!

  • Juzni vetar

    17:48 // 22. 12. 2022.

    Radnik promenio 5 trenera u sezoni ok ali sta je sa ovim sportskim direktorom on je nedodirljiv izgleda..mozda u njemu lezi najveci problem?promenite njega mozda vam konačno krene

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: