Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:54, 7. 2. 2018.

| Sport

Šljaka napravila problem u “Čairu”

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
sljaka u hali cair
Problemi spod šljake; foto: Vanja Keser

Nakon sklanjanja šljake iz hale "Čair", posle mečeva Dejvis kupa, otkriveno je da je jedan deo terena oštećen, ali kako kaže direktor Sportskog centra "Čair" Dragan Perić, u toku je sređivanje tog problema i hala će, prema njegovim rečima, biti spremna za vikend kada niški superligaši igraju svoje utakmice.

Dejvis kup je prošao, Amerika je pobedila Srbiju u Nišu, a kada je sklonjena podloga otkrivena su oštećenja ispod parketa kod koša, blizu službenog ulaza, potvrdio je direktor Sportskog centra "Čair" Dragan Perić.

Poslali smo ekipu da izvrši rekonstrukciju tog dela parketa. To će biti gotovo za dva dana. Menjamo amortizere, takozvani “roštilj”, malo su se pomerili kada se čistila šljaka. Ne smemo da rizikujemo i dozvolimo da bude problema pred Kup Radivoja Koraća - kaže Perić.

Dve superligaške utakmice su najavljene za subotu u hali - od 15:30 odbojkaši Niša bi trebalo da dočekaju Ribnicu, a rukometaši Železničara od 18:30 igraju protiv Metaloplastike u 14. kolu Superlige.

Danas i sutra i biće gotovo. Zvali smo ovlašćenu firmu koja je radila parket i počeli su sa radom. Mi smo tu primetili problem, a na drugim mestima je sve u redu. Sumnjali smo da će biti na centru, ali tamo nema problema - kaže Perić.

Ranije je bilo dogovoreno, kaže Perić, da ekipe ne treniraju u velikoj sali tokom ove nedelje.

Ekipe treniraju u drugim salama dok ne očistimo halu od šljake. Mora sve da se očisti, usisa, sredi, izduvaju ventilacioni sistemi. Sve je previđeno planom i programom sa Odsekom za sport. Pridržavamo se roka - dodaje Perić.

U hali “Čair” će od 15. do 18. februara biti Kup Radivoja Koraća, a učestvuju Crvena zvezda, Partizan, Mega, FMP, Zlatibor, Metalac, Borac i Dinamik.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aperkat

    21:02 // 7. 2. 2018.

    Pericu,ko to placa,Teniski savez,s.c.Cair ili osiguranje?Ako mi placamo,pojeo car vajdu!
    Kad je neka steta,ti samo izjavljujes da nije nista strasno,dolaze horde koje ce razvaliti tribine,prosle godine je bio jadan izgled hale a i pogodise Radovica u glavu!

  • slavko

    18:40 // 7. 2. 2018.

    Pitaj te gosn.Perica ko ce sve to da plati? I koliko je SC.Cair dobio para za 10 dana zauzimanja hale?Zato svi oni vole Nis,jer je sve dzabe,sto ga nema nigde,a usput,i stetu naprave.A ove nase susumige nemaju petlju da kazu NE Beogradskim tatama.

  • prof dr CVETKO prvi

    16:20 // 7. 2. 2018.

    "Šljaka" /naselje/ , pravi problem Čairu al' pravi na "opštinu" "CK"...KPJ-ot !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: