Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:15, 5. 10. 2018.

| Sport

Spartak gostuje Radniku u Surdulici

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnik Surdulica
Derbi donjeg dela tabele; foto: FK Radnik Surdulica

Sa istim brojem bodova, jedan iza drugog na tabeli Superlige, nalaze se subotički Spartak i Radnik, a upravo ova dva tima igraće jedan protiv drugog u 11. kolu najjačeg domaćeg takmičenja u fudbalu. Meč je zakazan za subotu, 6. oktobar od 16 sati u Surdulici, a trener domaćina Milan Milanović očekuje težak meč.

Sa po svega 7 bodova, Radnik i Spartak nalaze se na četrnaestoj, odnosno petnaestoj poziciji u Superligi, pa je ovo i derbi donjeg dela tabele. U timu iz Surdulice, kaže trener Milanović, svi igrači su spremni, osim onih koji su duže povređeni.

Isti broj bodova, skoro na istom mestu. Isto mislim i za Spartak i za nas, da smo mnogo bolje ekipe nego što pokazuju rezultati. Tako da će biti mnogo teško, međutim, odigrali smo dve utakmice dobro, ali su izostali bodovi. Sada očekujem da isto tako dobro odigramo, ali da pobedimo na kraju - priča Milanović.

Iako su u kvalifikacijama za Ligu Evrope stigli do trećeg kola, pritom iznenadili Spartu iz Praga, u Superligi Subotičanima ne ide nimalo dobro. Ceh za to platio je strateg Vladimir Gaćinović, sa kojim je ugovor raskinut pre četiri dana, a već sutradan dužnost šefa stručnog štaba preuzeo je Predrag Rogan.

Na psihološkom planu pozitivno može da utiče promena trenera, da bude još jedan motiv više. Kažem, biće teška utakmica - priča Milanović.

Ulaznice za ovaj meč mogu se kupiti u petak i subotu na biletarnici u centru Surdulice od 10 do 14 sati, a na dan odigravanja utakmice i na blagajni stadiona od 14 do 16 sati. Cene su standardne - 200 dinara za istok i 100 dinara za zapad.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: