Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:09, 26. 11. 2021.

| Sport

Sportklub: Ministar Tončev i njegov sin upali u sudijsku svlačionicu, FSS pokrenuo postupak

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti, Sportklub
radnik
Iz lože u sudijske svlačionice na poluvremenu; foto: FK Radnik

Zbog toga što su u poluvremenu utakmice Radnik - TSC koja se igrala u sredu u Surdulici ušli u sudijsku svlačionicu kako bi se "raspravili sa sudijama" o navodnim greškama tokom prvog dela igre, protiv ministra Novice Tončeva i njegovog sina Stanislava, predsednika surduličkog kluba, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je postupke.

Službena lica sa utakmice u Surdulici, kako saznaje Sportklub, predvođena glavnim sudijom Dejanom Trifkovićem, prijavila su “upad” čelnika superligaša Radnika. U izveštajima dostavljenim i od pomoćnika Bojana Banovića i Slobodana Pavlovića, kao i od četvrtog arbitra, Aleksandra Živkovića, jasno su navedeni detalji incidenta i svi skoro sadrže identične opise događaja u poluvremenu utakmice superligaša iz Surdulice i Bačke Topole.

Reč je o dijalogu povišenog tona između Novice i Stanislava Tončeva, sa jedne, i službenih lica sa druge strane. Navodno, čelnicima Radnika, prvom čoveku kluba i predsedniku, zasmetala su dva detalja - isključenje Uroša Milovanovića i prvi žuti karton, pokazan napadaču Surduličana na početku utakmice - piše Sportklub.

Sportklub piše da su otac i sin Tončev doneli i snimak na telefonu, pomoću kojeg su pokušali da dokažu priču o greškama sudije iz Beograda i pomoćnika. novica tončev Disciplinska komisija pokrenula postupak; foto: Vanja Keser

Na licu mesta i ispred prostora, gde su se nalazile sudije, identifikovano je i desetak nepozvanih gostiju. Kako je navedeno u izvešajima glavnog sudije i mahača, pripadnici obezbeđenja nisu reagovali, niti pokušali da spreče Novicu i Stanislava Tončeva da uđu u svlačionici. Iako mesto, ni trenutak, za raspravu nisu bili primereni, službena lica posebno su naglasila da nikakvih pretnji, niti upotrebe fizičke sile nije bilo - piše portal sportske televizije.

Dalje navode da se situacija posle “razmene mišljenja” smirila, te da su se otac i sin Tončev potom povukli iz prostora namenjenog isključivo sudijskoj četvorci.

Utakmica u Surdulici odigrana je u sredu, 24. novembra, a domaći Radnik je pobedio sa 2:1, iako je od 23. minuta igrao sa desetoricom, zbog isključenja Uroša Milovanovića.

Rezultat na poluvremenu, kada su navodno sin i otac Tončev ušli u svlačionicu, bio je 1:0 za domaćina.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nikola Milojkovic

    14:38 // 27. 11. 2021.

    Sta se ceka vise da bi sklonili sve sa regiona, sklanjajte te prevarante vise koji sve rade samo se nebave fudbalom. Za 4 god su unistili region istocne Srbije. Sklanjajte Novicu I sve ove njegove sluge I poltrone regiona. Ocistite region na svim nivoima, postavite ljude koji rade u interesu fudbala.

    • VAR tehnolog

      20:34 // 27. 11. 2021.

      A, ko ? Ti ces da sedis u toplo i kuckas !

  • KOKAN BRAT

    00:03 // 27. 11. 2021.

    Da je moj brat MITA bio tu, proveli bi se ko bosi po trnju...

    • Ms99

      11:23 // 27. 11. 2021.

      Mitu za gradonacelnika!

    • MITA BRAT

      12:11 // 27. 11. 2021.

      Kokane brate nisam ni ja lud, uzo bi neki dinar

  • Vlada

    23:23 // 26. 11. 2021.

    A tata finasira klub sinu parama građana, iz budžeta opštine Surdulica, svake godine oko 150 miliona dinara.

    Namestili min 1/3 utkmica prve lige, druga i treca liga min 2/3 namestenih utakmica
    Sin i tata Ministar padaju u kampanji borbe protiv 'mafije' pred izbore

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: