Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:16, 13. 12. 2013.

| Sport

Srbija se pobedom oprostila od Niša

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
DSC-7716
Foto: Vanja Keser

U poslednjem kolu B grupe Svetskog prvenstva pred oko 3.000 ljudi u hali Čair u Nišu rukometašice Srbije pobedile su Kinu rezultatom 32:18 (19:10).

Rukometašice Srbije su pobedom napustile halu Čair i Niš. U poslednjem kolu u grupnoj fazi Srbija je pobedila Kinu i tako sa 4 pobede i jednim porazom završila takmičenje u Nišu i sada čeka protivnika u osmini finala.

Srbija je imala prednost celim tokom meča, povela je sa 2:0 i potom imala i 7:3. Do 19. minuta Kina se držala rezultatski kada je bilo 11:8, ali je serijom Srbija otišla na 14:8. Do kraja poluvremena srpske igračice su imale 19:10.

U drugom delu igre Srbija je primila samo 8 golova, pravila je razliku da bi na kraju pobedila sa 32:18.

Igračice Srbije imale su svih 60 minuta veliku podršku sa tribina, a na kraju su se poklonile najvernijim navijačima koji su ispratile rukometašice u Beograd sa "bravo, devojke".

SRBIJA - KINA 32:18 (19:10)

SRBIJA: Jelena Risović, Katarina Tomašević, Katarina Krpež 1, Jelena Popović 6, Andrea Lekić 8, Jelena Živković 2, Sanja Damnjanović 4, Jelena Erić 1, Sanja Rajović, Svetlana Ognjenović, Biljana Filipović 2, Jelena Nišević 1, Jovana Stoiljković 4, Kristina Liščević, Dragana Cvijić 1, Marija Lojpur 2.

Sedmerci: 4/6
Isključenja:2 minuta

KINA: Jan Si, Kian Čen 2, Kui Zu, Šuhui Vang , Nana Vu, Šaša Vang 4, Juanjuan Ju 2, Siohua Vang, Jin Vu, Jibo Hou, Dongdong Ženg 1, Žengven Ša, Hailsia Žang 1, Jiao Jang 1, Jiakin Zao 6, Jo Li 1.

Sedmerci: 3/7
Isključenja: 8 minuta

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mirko

    10:01 // 16. 12. 2013.

    E to je najvaznije a sto nas jedini predstavnik u Evropi ZRK NAISA nema finasjija da nastavi u daljem radu ..cc sramota i bruka

  • petar cosic

    17:58 // 15. 12. 2013.

    sramno od strane rukometnog saveza,zasto su skinuli cene ulaznica u Beogradu na 200 din.a kod nas ne.Ovakvim postupkom ste izigrali verne navijace a da znate necete ih dobit u Beogradu i besplatno

  • VinikL

    11:59 // 14. 12. 2013.

    Kad cete vec jednom da naucite ''Srbende'' da je simbol srpstva 3 spojena, a ne tri rasirena prsta.Tzv. SSovci su se tako pozdravljalji u II Sv. ratu, to je kod nas uveo smrdljivi Vuk Draskovic!!1

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: