Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:02, 21. 5. 2021.

| Sport

Srpska liga Istok: Bez promena na vrhu, Car Konstantin obezbedio opstanak

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
fudbal lopta KOSTA
Radan blizu ispadanja; Ilustracija; foto: A. Kostić

Odigrano je 35. kolo Srpske lige Istok, a fudbaleri Budućnosti iz Popovca nisu uspeli da iskoriste novi kiks lidera, pošto su na remi Timoka i Radničkog "odgovorili“ remijem u Trsteniku i ostali na -4 u odnosu na prvoplasirani tim.

I dalje je zanimljivo u Srpskoj ligi Istok, a moglo je biti još zanimljivije, zaključak je nakon 35. runde takmičenja. Najbolji tim juga Srbije, Budućnost iz Popovca odigrao je 1:1 na gostovanju ekipi Trstenik PPT i ostao na četiri boda manje u odnosu na lidera. Timok je na svom terenu takođe remizirao protiv trećeplasiranog Radničkog iz Svilajnca sa 0:0.

Četvrtoplasirana Vlasina je u Resavici poražena od Rembasa sa 2:0, dok je niški Sinđelić u Prahovu poražen od Dunava sa 2:1.

Car Konstantin je obezbedio opstanak novim trijumfom i došao do 10. pozicije. "Carići" su u sjajnoj formi, vezali su pet mečeva bez poraza, a sada su pobedom od 2:1 u Medoševcu protiv Mladosti osigurali opstanak u ligi, pošto imaju 55 bodova, dok prvi u zoni ispadanja, Radan ima 44, tri kola pre kraja prvenstva. Upravo je Radan u Lebanu slavio sa 6:1 protiv Župe i zadržao matematičku šansu za opstanak, pošto im Trstenik sada „beži“ sedam bodova, ali biće teško ekipi iz Lebana da sačuva srpskoligaški status.

Pčinja iz Trgovišta je ostala na 5. mestu pobedom od 3:1 protiv SFS Borca iz Paraćina, dok je Topličanin savladao Kablove na gostovanju sa 3:0. SFK Morava iz Vladičinog Hana je poražena sa 3:0 na gostovanju Jedinstvu u Paraćinu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ђура

    17:43 // 21. 5. 2021.

    Енглески га учи Дрвце . Има си знање код њега нема изненађења . Кажу да га сада зову Дрвце "три за три".

  • Goran

    14:09 // 21. 5. 2021.

    CAR KONSTANTIN nije obezbedio opstanak,da znate,iz te lige ispadaju DEVET ILI OSAM KLUBOVA,pa pogledajte tabelu,i treba da znate

    • GORčČA

      15:35 // 21. 5. 2021.

      Imenjače treću ligu nam kroji Drvce i onaj uvlakač iz Pukovac Miki TREPKO kog ima svugde ko vegeta.Sve ostalo je bezveze i smešno.Drvce "loži" TREPKA da će on i bata Noki iz Surdulicu da ga predlože za presednika FSS ali mora da nauči engleski.On jadničko najvan i veruje Drvcetu a ovaj ga usmeri na gen-sek FSRIS g.Hadžija ,,,,eto pitaj i njega i on će bude za tebe.Teraju zajebanciju sa TREPKA.

  • Goran

    11:58 // 21. 5. 2021.

    Da li je ovo tacno. Iz druge lige ispadaju cak 5 tima u srpsku ligu istok. Znaci bezbedno je tek 8.mesto. Po tome niko jos nije obezbedio opstanak

    • Miki pantalejac

      15:42 // 21. 5. 2021.

      Žalosno ali onaj menadžer Zoran presednik Sinđelića upropasti klub za kratko vreme i ode nam Sinđa u nišku zonu.Sve je pogrešne igrače i trenere dovodio u klub i mislim da je sve to namerno radio jer šuruje sa gazde kluba iz Popovac.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: