Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:17, 2. 9. 2019.

| Sport

Srpska liga istok: Car Konstantin rutinski, Vlasina i dalje maksimalna

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Sinđelić
Dubočica najubedljivija, težak poraz Moravca; ilustracija; foto: Vanja Keser

Za debakl u prošlom kolu niški Car Konstantin donekle se iskupio rutinskom pobedom od 3:1 nad Jedinstvom iz Bošnjaca. Identičnim rezultatom drugi predstavnik Niša u Srpskoj ligi istok Sinđelić poražen je u Jagodini, a treći niški tim Budućnost ubedljivo je savladao Rembas iz Resavice, sa 3:0.

Trijumfom nad Sinđelićem Jagodina Tabane je zadržala maksimalni učinak u do sada odigrana 3 kola lige, baš kao i Vlasina. Novajlija iz Vlasotinca zabeležio je treću vezanu pobedu, a ovog puta “žrtva” je bio Radan iz Lebana. Doduše, ekipa iz Lebana pružila je dostojni otpor rivalu - gosti su rano poveli, penal je neutralisao njihovo vođstvo, ali je autogol ipak doneo pobedu timu iz Vlasotinca.

Nakon dobrog starta takmičenja, Topličanin je i drugi put zaredom nesrećno izgubio. Ovog puta u Prokuplju je minimalcem slavio Timočanin iz Knjaževca.

Najubedljiviju pobedu u 3. kolu odnela je Dubočica, koja je u Leskovcu savladala Trstenik sa 4:0, a zanimljivo je da su svi golovi pali u roku od pola sata.

Loše je prošao u ovom kolu Moravac iz Mrštana, koga je sa “službenih” 3:0 pobedio Borac u Paraćinu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: