Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:16, 17. 10. 2017.

| Sport

Srpskoligaši: Debakl Cara Konstantina, goleada Pukovčana

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Car Konstantin
Najveći pad na tabeli zabeležio Moravac iz Mrštana; foto: L. M.

Uprkos pobedi nad Radanom u Lebanu, Sinđelić je ostao na 3. poziciji Srpske lige Istok, dok je drugi predstavnik Niša u ovom takmičenju Car Konstantin ubedljivo poražen u Paraćinu, od drugoplasiranog Jedinstva sa 6:1. Nije se mnogo bolje proveo ni Ozren iz Sokobanje, koji je na svom terenu izgubio 4:0 od Trstenika.

Jedina utakmica 9. kola, u kojoj su timovi podelili bodove, bila je ona odigrana u Jagodini, gde se meč između Tabana i Pukovca završio sa 3:3, a svi pogotci viđeni su u drugom poluvremenu. Tako su Pukovčani pali na 12. poziciju, odmah iza Moravca iz Mrštana, koji je sa ubedljivih 3:0 poražen u Svilajncu.

Radost zbog prošlonedeljne pobede nad Timokom nije dugo opstala na Bubnju, s obzirom na to da ih je novi poraz vratio na 14. poziciju, uz sve očitiju krizu u redovima “carića”. Za razliku od njih, Sinđelić se nakon 2 meča bez trijumfa vratio na pobedničke staze i sa 2:0 slavio u Lebanu, zbog čega je Radan pao na 6. poziciju.

I pored 5 mesta razlike na tabeli lige Istok, gostujući Rtanj je uspeo da savlada Budućnost u Popovcu, mada su oni pružili dobru partiju i propisno ih namučili. Ipak, krajnji rezultat od 2:1 u korist tima iz Boljevca, učinio je da domaći tim sa 5. padne na 8. poziciju.

Jedinstvo iz Bošnjača napravio je veliki skok na tabeli, zahvaljujući minimalnoj pobedi nad Dunavom iz Prahova, dok je Ozren iz Sokobanje zadržao svoju pretposlednju poziciju i pored teškog poraza na svom terenu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Legenda niskog fudbala

    09:33 // 17. 10. 2017.

    Sta treba da se desi na Bubnju da bi trener dobio otkaz kad vec on sam nema obraza da da ostavku?Neverovatne i cudne okolnosti se dogadjaju i desavaju na Bubnju a rukovodstvo kluba ne preuzima nikakve radikalne poteze i promene.Zasto se ne ugledaju na komsije iz Durlana koji zbog jednog jedinog poraza na svom terenu smenise trenera iako po meni to nikako nije smelo da se desi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: