Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:42, 31. 1. 2019.

| Sport

Štefanek: Ako je Vučić obećao, stadioni će sigurno biti izgrađeni

Autor:Bojana AntićIzvor:Južne vesti
Stadion Čair
Stadioni u Nišu, Leskovcu i Vranju sigurno će biti izgrađeni; foto: Vanja Keser

Iako izgradnja stadiona nije u nadležnosti Sportskog saveza Srbije, predsednik Davor Štefanek rekao je danas u Leskovcu da će oni sigurno biti završeni jer “sve što predsednik obeća u vezi sporta bude ispunjeno”.

I dalje nema konkretnih informacija o početku radova na izgradnji stadiona u Vranju, Nišu i Leskovcu, koje je Vučić najavio avgusta 2018. godine, ali Štefanek uverava da će sve biti završeno. štefanek Štefanek u Leskovcu rekao da će stadioni sigurno biti izgrađeni, jer je to obećao Vučić, foto: B. A.

Ja znam da je sve što je predsednik rekao i obećao, a što se tiče sporta sve je ispunjeno, tako da uopšte nema dileme da ovo neće biti ispunjeno - rekao je Štefanek.

Da će Leskovac sigurno dobiti stadion potvrdio je i gradonačelnik Goran Cvetanović, mada ni on nije precizirao datum početka izgradnje, niti koliko će novca biti uloženo.

Ova 3 grada su prioriteti. Tenderi se raspisuju, čekamo projektnu dokumentaciju. Leskovac će sigurno biti jedan od gradova koji će dobiti stadion - kaže Cvetanović.

Podsetimo, Vučić je rekao da su za stadione u Nišu i u Novom Sadu i dva stadiona u Beogradu izdvojene pare, a Vranje i Leskovac moraju da dobiju stadione. Reakcija prvog čoveka Leskovca bila je da fudbaleri moraju imati bolje rezultate, nakon čega će biti izgrađen stadion.

Inače, sportski radnici su često “meta” kritika gradonačelnika Cvetanovića. Iako za sport misli da je “izvor korupcije”, bez konkretnih primera na koje klubove i rukovodstva misli, kao i da su fudbaleri “najgori sportisi grada”, Cvetanović se ipak nada da će Leskovac biti poznat po njima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Meraklija

    00:14 // 1. 2. 2019.

    Pored svega što nam fali (posao, standard itd...) ova vlast i parodija u režiji SNSa oko Radničkog, uspeli su da mi oduzmu i užitak gledanja utakmica Radničkog. Celu farsu i izlazak u Evropu sam posmatrao kao krava mrtvo tele, a godinama sam čekao dan da Radnički izbori Evropu i mislio da ću tog dana plakati od sreće. Ta sreća mi je oduzeta! Zbog toga i ima po 500 ljudi na utakmicama!

  • vuk

    23:14 // 31. 1. 2019.

    Naravno a to je i preteča za kandidaturu Lige Šampiona 2025.

  • Bata Petrović

    22:19 // 31. 1. 2019.

    Botine su preplavile i Danas i Južne vesti od kako su počeli protesti po gradovima Srbije.
    Obruč se dakle steže, poslušne botine, zar ne?
    Moja procena da vam ističe rok trajanja je tačna, videćete ubrzo.
    Imate još 6 meseci, onda se vraćate tamo GDE VAM JE MESTO.
    Dabome.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: